Magazin

Profetia cutremuratoare facuta de parintele Iustin Parvu – Ce se va INTAMPLA in lume

Publicat: 01 oct. 2015
1

Parintele Justin Parvu a facut o profetie infricosatoare inainte sa treaca la cele vesnice.

„Cu cardul de sanatate cum e bine sa procedam, ca se trezeste omul cu el la posta si trebuie sa semneze pentru el?

Nu il primim deloc. Nu semnati pentru el, ci il trimiteti prin posta de unde a venit. Trebuie sa fie un act de marturisire al nostru si este si pentru ei o ocazie sa vada ca poporul se opune in masa.

Dar de ce credeti, parinte, ca persecutia asta electronica este mai antihristica decat celelalte persecutii pagane, in care te obligau sa te inchini si la idoli?

Pentru ca si viclenia vrajmasului e mai mare conform cu vremurile in care traim. El are mii de ani de experienta si e normal sa isi desavarseasca metodele de ispitire a lumii. Toate fenomenele care se aplica in istoria omenirii sunt in raport cu gradul de civilizatie al omului. Observati acum la ce nivel de cunoastere a ajuns stiinta, dupa cum s-a dezvoltat tehnica. Cu cat e mai performanta tehnica oamenilor, cu atat si persecutia este mai ascutita si mai subtila. Si pe oamenii astia ii vad ca pe niste slugi ale satanei si eu asa si cred „cei care folosesc tehnica asta in rau, in defavoarea omului, sunt niste inaintemergatori ai lui antihrist.”, spunea parintele in revista Atitudini.

Nu vedeti cum au stiut sa protesteze grecii in jur de 15 mii de oameni impotriva actelor cu cip, si numai pentru faptul ca ulterior, oricand ei pot adauga la acele informatii din cip si cifra 666?

Mai, eu am visat acum intr-o noapte, dupa ce am venit de la Sfanta Liturghie, la o jumatate de ora dupa ce adormisem, si am avut trei vise la rand chinuitoare cum erau pecetluiti oamenii de catre slujitorii lui antihrist. Ii adunau de pe strada si intr-un laborator al lor ii pecetluiau fortat cu un cip electronic de marimea unui sambure de pruna. Bineinteles ca nu trebuie sa dam crezare viselor. Dar vedeam un lucru foarte interesant „cei care erau cate doi sau mai multi la un loc reuseau sa scape sa ramana nepecetluiti, dar cei care erau singuri, erau usor rapiti si pecetluiti. Si spun aceasta, nu ca sunt eu vizionar „nici vorba! „cred insa ca daca vom crea o unitate duhovniceasca si ne vom opune impreuna, Domnul isi va face mila cu noi. Pentru ca singuri nu vom rezista si de aceea ei si urmaresc sa ne dezbine unul de altul. Dragostea si rugaciunea vor avea multa putere si tehnica lor va deveni neputincioasa, dupa cum spune si Domnul in Evanghelie: „Ca unde sunt doi sau trei, adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor”(Mt. 18:20). Ei folosesc acum si mijloace hipnotice. Nu vedeti cum tehnica asta il face pe om sa nu mai poata dormi, sa nu mai poata judeca, sa oboseasca foarte repede? Aceasta tehnica asupra psihicului uman are efect mai puternic decat alcoolul, e un drog periculos.

Suntem obligati sa primim reteta electronica pentru ca ei sa ne prescrie otrava? Medicamentele de azi, in marea lor majoritate, au doar un efect imediat de ameliorare, in schimb iti otravesc in timp organismul si te trezesti cu alte si alte boli. Uitati-va cat traiau oamenii inainte si pana la ce varsta traiesc azi: traiau si peste 100 de ani, azi vedeti ce se intampla.
Adauga un comentariu