National

„Profesorul de SEX” a fost condamnat! Nu ai sa crezi ce despagubiri trebuie sa plateasca!

Publicat: 19 dec. 2012
1

Fostul profesor de sport de la Liceul „Jean Monnet” din Capitala a fost condamnat, astazi, de Judecatoria Sectorului 1 la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat ca a intretinut acte sexuale cu o eleva, potrivit Mediafax.

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a dispus suspendarea pedepsei lui Octavian Visan pe o perioada de incercare de cinci ani si sase luni. Totodata, instanta l-a obligat pe Visan sa ii plateasca Oanei Raluca Racovita despagubiri simbolice de un leu.

Decizia Judecatoriei Sectorului 1 nu este definitiva, putand fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

In decembrie 2011, Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 l-a trimis in judecata pe Dan Octavian Visan, fost profesor de sport de la Liceul „Jean Monnet”, acesta fiind acuzat de acte sexuale cu un minor, in forma continuata.

Octavian Visan a fost arestat din 18 noiembrie 2011 pana in 6 ianuarie 2012, cand Tribunalul Bucuresti i-a admis cererea de liberare sub control judiciar.

El a recunoscut, anul trecut, ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva din clasa a XI-a, in mai multe randuri.

Eleva de la Liceul „Jean Monnet” s-a prezentat, in 3 noiembrie 2011, la Sectia 1 Politie insotita de parinti si a depus plangere impotriva profesorului de 26 de ani, acuzandu-l ca a violat-o, in timpul unei excursii la Predeal.

Octavian Visan era profesor de sport suplinitor, fiind venit in 2010 de la alta scoala la Liceul „Jean Monnet”. El si-a recunoscut fapta in fata conducerii unitatii de invatamant, context in care a si demisionat.
Comentarii
Adauga un comentariu