National

Profesoara cercetata pentru ca imprumuta bani de la parinti dar nu ii mai inapoia

Publicat: 04 nov. 2011
1
O profesoara din Targu-Jiu a fost data in judecata de un parinte pentru ca a imprumutat bani de la el si nu i-a mai restituit. Conducerea scolii spune ca va deschide o ancheta administrativa in acest caz.
Tatal unui elev de la Liceul Auto din Targu-Jiu sustine ca i-a imprumutat banii profesorei de Fizica in luna august. În schimb, a primit de la ea un inscris prin care isi lua angajamentul ca-i va inapoia banii in luna septembrie.
„Mi-a cerut 300 de euro. I-am dat doar 10 milioane, cinci bancnote de 200 de lei, pe aia i-am avut in casa, ii tineam pentru lemne, pentru paine. Eu sunt cardiac, nu stii cand se intampla ceva”, spune Pompiliu Naparca.
Pentru ca trecusera deja doua luni si nu-si primise banii inapoi, omul a facut reclamatie la Politie si la Inspectoratul Scolar. Mai mult, el a depus plangere si la Judecatorie. 
Conducerea scolii spune ca nu va putea sa-i opreasca profesoarei banii din salariu, in lipsa unei sentinte definitive. În schimb, va declansa o ancheta administrativa, mai ales ca aceasta nu este singura sesizare primita de la parinti pagubiti. 
Desi era in scoala, profesoara acuzata ca ar fi luat bani cu imprumut fara sa-i restituie nu a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii.Adauga un comentariu