Magazin

Produsul care iti va face viata sexuala incendiara – VIDEO

Publicat: 28 aug. 2012
1
O companie din India a lansat ceea ce se pretinde a fi prima crema care strange vaginul, ajutand femeile sa se simta din nou ca niste virgine, scrie antena3.ro. 
Reclama este una cu siguranta indrazneata. O femeie imbracata in sari incepe sa cante si sa danseze in momentul in care muzica pentru reclama „din nou 18 ani” incepe. „Ma simt ca o virgina” fredoneaza aceasta, cu toate ca reclama arata clar ca nu este. Sotul ei apare si el in pasi de dans, in timp ce ea continua  „ma simt de parca ar fi prima data”. Dezaprobata total de soacra sa care raspunde cu o fata dezgustata, tanara o convinge pana la sfarsitul reclamei sa cumpere chiar si ea aceasta crema.
Acest video este conceput pentru a comercializa un produs care strange si intinereste vaginul, produs lansat luna aceasta in India. 
Proprietarul Bhatia Rishi spune ca aceasta crema contine ingrediente naturale, inclusiv praf de aur, aloe vera, migdale si rodii si a fost testat clinic.
Acesta a declarat ca produsul este unic si revolutionar, si reda femeilor increderea in sine. Rishi spune ca produsul nu restabileste virginitatea la propriu, dar aduce inapoi acel sentiment de tinerete. 
Campania de publicitate a atras critici din partea unor  medici, grupuri de femei si utilizatori de social media, care spun ca produsul nu intareste opinia raspandita in India, ca sexul pre-marital este dezaprobat, un tabu chiar.  Adauga un comentariu