Eveniment-Social

Produse „Domo enjoy cooking” si „Marinex” disponibile la reducere de pana la 70% la Carrefour

Publicat: 02 sept. 2015
1
In perioada 1 septembrie – 22 noiembrie 2015, Carrefour Romania desfasoara un nou program de fidelizare, oferind clientilor reduceri de pana la 70% la produsele pentru gatit „Domo enjoy cooking” si „Marinex„, prin colectarea de puncte la casa de marcat. Acum, clientii pasionati de bucatarie gasesc in magazinele Carrefour solutii atent gandite pentru a le usura munca si pentru a gati rapid, gustos si sanatos. Gama „Domo enjoy cooking” aduce in prim plan produse cu invelis de granit, ideale pentru pregatirea alimentelor cu putin ulei, pastrand vitaminele si aromele si in acelasi timp conferind preparatelor un aspect placut. Gama „Marinex” cuprinde vase din sticla yena termorezistenta, elegante, durabile si practice, potrivite pentru cele mai delicioase preparate la cuptor.
„Ne preocupa calitatea vietii si sustinem activ consumul de mancare sanatoasa, de aceea ne straduim sa aducem in magazine si sa le oferim clientilor nostri produse adaptate nevoilor lor. Articolele din gama „Domo enjoy cooking” si „Marinex” pot fi nu doar un accesoriu util in bucatarie, ci un real ajutor in conturarea unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos. In acelasi timp, prin acest program, dorim sa multumim clientilor nostri fideli, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona produse avand cele mai inalte standarde de calitate, la preturi cu adevarat avantajoase”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania.
La fiecare 5 de lei din valoarea cumparaturilor achitate, clientii vor primi cate un punct. La fiecare punct colectat, clientii vor putea beneficia de o reducere de pana la 60% la oricare din produsele „Marinex” aflate in promotie. Prin colectarea pe talonul special a 5 puncte, clientii isi pot achizitona produsul „Domo enjoy cooking”  dorit, cu reducere de pana la 70%. Punctele pot fi colectate la casa de marcat in perioada  2 septembrie – 31 octombrie. Produsele „Domo enjoy cooking” si „Marinex” sunt disponibile in hipermarketurile Carrefour, magazinele Market, precum si pe www.carrefour-online.ro, punctele acumulate in perioada promotiei putand fi folosite pana la data de 22 noiembrie 2015.Adauga un comentariu