National

Procurorii din cazul celor sapte violatori dau VINA unul pe altul. Se contrazic in permanenta!

Publicat: 26 iul. 2015
1
Procurorii care s-au ocupat de ancheta in cazul celor sapte violatori din Vaslui dau vina unul pe altul pentru ca nu au contestat lasarea in libertate a tinerilor si se contrazic in declaratii. Procurorul de caz sustine ca el nu a contestat eliberarea violatorilor pentru ca asa i-a spus seful sau. De cealalta parte, procurorul-sef de la Vaslui spune ca el nu a fost informat.  Inspectorii judiciari efectueaza o ancheta disciplinara la Vaslui, in cazul elevei violate.
Potrivit unor surse din randul anchetei, procurorul de caz a sustinut ca s-a consultat cu seful sau daca sa conteste masura instantei, dar acesta i-ar fi  spus ca nu este cazul sa o faca intrucat trei dintre violatori si-au recunoscut faptele. Procurorul-sef de la Vaslui l-a contrazis insa pe subalternul sau, sustin aceleasi surse, spunand ca habar nu a avut ca acesta nu a contest masura arestului la domiciliu, decis in instanta. 
Din cauza declaratiilor contradictorii, cei doi procurori ar putea fi pusi fata in fata de inspectorii judiciari care ii cerceteaza disciplinar. Procurorul-sef este in concediu, insa este posibila o confruntare intre cei doi pentru a se stabili adevarul. Inspectia Judiciara a dispus inceperea cercetarii disciplinare fata de unii magistrati care i-au pus sub control judiciar pe cei sapte tineri care au violat pana la lesin o eleva din Vaslui.Comentarii
  • Se pare ca procurorul sef s-a cam murdarit si acum face pe uitucul beleaua e ca acum celalant nu poate dovedi ca a vorbit cu seful si pacatul v-a cadea pe el.Cert este ca nu era motiv mai intemeiat decat cererea sefului de anu face contestatie la masurile dispuse de judecatori .treaba e cam incalcita atat judecatorii cat si procurorul sef sunt corupti.

Adauga un comentariu