Actualitate

Procesiuni religioase in weekend la Iasi

Publicat: 23 apr. 2016
1

Episcopia Romano-Catolica organizeaza sambata, 23 aprilie, incepand cu ora 8.30, un mars dedicat Anului Jubiliar al Milostivirii. Evenimentul se va desfasura pe traseul Piata Palat bulevardul Stefan cel Mare si Sfantstrada Colonel LangaCatedrala Romano-Catolica, la acesta fiind asteptati aproximativ 700 de credinciosi.

Tot sambata, dar in partea a doua a zilei, crestin-ortodocsii vor fi prezenti la procesiunea de Florii. Evenimentul va incepe la ora 16.30 si se va desfasura pe traseul Biserica Barboi strada Costache Negri Biserica Trei Ierarhi bulevardul Stefan cel Mare si SfantCatedrala Mitropolitana.
Comentarii
    • Saracutu’ de tine, ce cuminte esti…
      Se taraie ma-ta ca sarpele prin toate Bisericile si tu o arzi in ateism pe internet. Pe deasupra mai faci si pe cinstitul de Google in fata monitorului. Pe cine vrei sa prostesti? Ce demonstrezi daca postezi comentarii cu diferite nickname-uri, pe cine vrei sa prostesti cu actoria si „nevinovatia” ta?

  • Din fotografia insotitoare a `articolului` Dvs as ice ca ar putea rezulta doua concluzii : fie catolicii ieseni ( in frunte cu preotii si diaconii) au trecut cu totii la ortodoxie, fie redactorul articolului e supra-varza in cunoasterea elementara,incat nu e in stare sa distinga vesmintele procesionale ortodoxe de cele catolice ( pt ca imaginea e din procesiune ortodoxa).

Adauga un comentariu