Eveniment-Social

Problemele cetatenilor, pe agenda de lucru a senatorului Florin Constantinescu

Publicat: 18 nov. 2012
1

Senatorul Florin Constantinescu, candidat pentru un nou mandat în Colegiul nr. 3 Pascani – Hârlau, si deputatul Neculai Ratoi, candidat pentru un nou mandat în Colegiul nr. 5 Pascani, au fost prezenti în târgul din comuna Lespezi, împreuna cu primarul comunei, Ioan Lazar.
Cei doi parlamentari s-au întâlnit cu electoratul si au discutat cu oamenii din comuna si din zonele limitrofe. Principalele probleme ridicate de cetateni sunt salariile si pensiile mici, lipsa locurilor de munca si infrastructura deficitara.
Senatorul Florin Constantinescu a reiterat unele aspecte ale activitatii sale de senator, precizând faptul ca se va lupta în continuare pentru marirea salarilor si a pensiilor si pentru refacerea drumurilor comunale si judetene.
La întâlnire au participat 30 de tineri din staff-ul de campanie al celor doi candidati. S-au distribuit materiale electorale celor prezenti si s-a realizat afisajul electoral în comuna. Senatorul Florin Constantinescu s-a întâlnit si cu reprezentanti ai USL din comuna Fântânele. La întâlnire au fost prezenti si primarul comunei Fântânele – Sorin Chelariu, consilierii locali ai comunei, precum si reprezentanti ai staff-ului de campanie.
În discursul sau, Florin Constantinescu a facut o retrospectiva a activitatii sale de senator din mandatul 2008 – 2012 si a  prezentat platfoma program a USL. Liderul PSD Pascani a dat asigurari ca acest program se va realiza cu sprijinul tuturor românilor.
De asemenea, senatorul Constantinescu a precizat prioritatile din programul sau politic pentru mandatul 2012 – 2016, subliniind necesitatea realizarii proiectelor privind dezvoltarea comunei Fântânele.
Comentarii
  • Dupa ce nu ati facut absolut nimic pt. cetateni mai aveti curajul sa iesiti in fata?
    Mi-a placut un cetatean di Harlau care s-a intalnit ieri cu porckul USL-ist (A.S.) care ia solicitat deputatului sa ii beleasca qula. Eu zic sa ne pupe in kur pe toti ca acest marlan inafara de mancare si bautura pana se scapa pe el nu stie.
    Nu mai votati marlanii catre au fost. Acum este randul nostru sa la spargem gasca mafiota.

Adauga un comentariu