International

Probleme pe Aeroportul din Lisabona. Patru alergeni au fost arestati la sosirea avionului

Publicat: 31 iul. 2016
1
Traficul pe Aeroportul din Lisabona a fost intrerupt timp de jumatate de ora seara trecuta din cauza prezentei pe una din piste a patru suspecti straini care au fost arestati de catre politie. Suspectii – patru algerieni- au iesit printr-o usa de serviciu dupa aterizarea avionului lor care venea de la Alger si s-au deplasat, din motive necunoscute, pe una din pistele aeroportului.
„Nu avem indicii care sa duca spre un posibil act de terorism”, a declarat un purtator de cuvant al politiei portugheze, care a lasat de inteles ca ar fi fost vorba mai degraba de o tentativa de imigratie ilegala. Unul dintre cei patru suspecti avea rani usoare care nu ar avea legatura cu interventia politiei, a precizat el. Persoanele retinute vor fi prezentate luni unui judecator, a adaugat el.
Incidentul survine intr-un context extrem de tensionat in Europa dupa o serie de atentate jihadiste. Masuri de securitate suplimentare au fost astfel luate sambata dimineata pe Aeroportul Amsterdam-Schiphol dupa ce autoritatile olandeze au primit „o informatie in legatura cu aeroportul”.Comentarii
Adauga un comentariu