Magazin

Probleme in paradis pentru Adela Popescu si Radu Valcan?

Publicat: 03 oct. 2011
1
Lapte si miere erau pana acum unul cu celalalt Radu Valcan si Adela Popescu
Pe unde ii gaseai, cei doi iubiti se sarutau si se imbratisau, ca intr-o telenovela. Joi seara insa, Radu si Adela ne-au aratat ca dragoste fara cearta nu exista, iar fotografiile surprinse la petrecerea Jack Daniel’s, din clubul Fratelli, sunt cat se poate de graitoare.
Actrita parea foarte suparata si chiar i-a intors obrazul lui Valcan, cand acesta a incercat sa o sarute pe buze, potrivit Click!. 
Cupidon i-a sagetat fara mila pe Adela Popescu si pe Radu Valcan la inceputul acestui an. Cuplul s-a format pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire si onoare”.
Actrita joaca alaturi de Bendeac in piesa de teatru „Doi pe o banca„, iar intr-o scena cei doi trebuie sa se sarute pasional.
„Este un act artistic. Nu sunt eu acolo, Nu e Adela Popescu, este un personaj”, sustine actrita, care si-a facut un obicei in a se cupla cu partenerii ei de platou.
Adela Popescu a mai trait o frumoasa poveste de dragoste, in urma cu cativa ani, si cu Dan Bordeianu, cu care a jucat in telenovela „Numai iubirea„.Adauga un comentariu