Eveniment-Social

Proba incriminatoare

Publicat: 02 iul. 2002
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:34167;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Mircea Potop, posibilul suspect in cazul omorului din noaptea de Inviere, nu a trecut testul poligraf •Medicii legisti de la Craiova au mai cerut un ragaz politistilor ieseni •In acest caz mai sunt si alte persoane implicate in comiterea crimei

Picat la testare

Mircea Potop (35 de ani), identificat de politisti ca fiind posibil autor al omorului din Galata, a fost testat cu poligraful. „La acest caz de omor am beneficiat de ajutorul unui coleg de la Bacau, a fost testat si Mircea Potop si pot sa spun ca a avut ezitari la raspunsuri. Pentru solutionare, insa, avem nevoie de rezultatele medicilor legisti de la Craiova”, a declarat locotenent colonel Stefan Alexa, comandantul IPJ.

Omor cu cruzime

Aceasta ar putea fi acuzatia pentru care vor trebui sa raspunda agresorii Elenei Paicu. In prima zi de Paste, un gardian public care isi facea rondul in cartierul Galata a descoperit, pe un loc viran de pe strada Hatman Sendrea, cadavrul unei femei. Victima avea vestimentatia in dezordine, iar la nivelul capului si al gatului prezenta mai multe leziuni. La scurt timp de la apel, la fata locului si-a facut aparitia o echipa de criminalisti care au presuspus ca victima, inainte de a fi omorata prin strangulare, a fost violata. Aceasta supozitie a fost ulterior confirmata de medicii legisti de la Iasi, numai ca in acest caz a fost nevoie de ajutorul colegilor lor de la Craiova, singurii care pot sa determine ADN-ul lichidului spermatic recoltat de la victima. „Medicii legisti de la Craiova ne-au rugat sa mai asteptam deoarece astfel de analize dureaza”, a mai declarat comandantul IPJ.
Angela MAFTE
Adauga un comentariu