Eveniment-Social

Printesa din primarie este „EA” pentru Nichita

Publicat: 12 mai 2011
1

Clar, primarul Gheorghe Nichita este innebunit dupa secretarul interimar al municipiului, Denisa Ionascu. Relatia apropiata dintre cei doi este confirmata de o declaratie oferita ieri de edilul-sef, in cadrul unei conferinte de presa. Nichita nu o considera o subordonata sau o colega de serviciu ci o „EA”. Poate si din cauza ca varsta secretarului este apropiata de varsta fiicelor lui. Oricum ar fi, Nichita a lasat de inteles ca Denisa va mai sta inca o tura la ANFP (Agentia Nationala a Functionarilor Publici – n.r.), pentru promovarea definitiva in functia de secretar. Asta dupa ce, recent, a cazut lamentabil la oral. Cica proba era simpla si scurta. Dar membrii comisiei nu au fost impresionati de uniforma doamnei Denisa, care ajungea undeva pana sub maxilar.
Primarul a mai declarat ca va solicita organizarea unui nou concurs. Bineinteles, spera ca membrii comisiei vor fi mai indulgenti. Pentru ca… Denisa este tanara, cu un viitor stralucit. „Nu expira nici un interimat. Cum concursul a fost suspendat, ea va ramane pe postul de secretar. Sa speram ca va fi un concurs la care toti membrii vor da note bune si ca nu vor fi discrepante intre note”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.
Normal, a fost contactata telefonic si Denisa Ionascu, pentru a oferi o parere cu privire la dorintele primarului. Parea amuzata de telefonul primit. „Nuuu, nuuuu (rade – n.r.). Nu pooot vorbi. Imi pare rauuu. Nu pot vorbi”, a reusit sa spuna Denisa Ionascu, recent vopsita. Probabil de un specialist. Pentru memoria colectiva, Denisa Ionascu, la proba scrisa a concursului, a primit nota de trecere. Cand a venit vorba de oral, a sfeclit-o. Probabil erau prea multi membri in comisie, de la ANFP, cat si de la primarie. Directorii Victorel Lupu si Mihai Chirica au acordat notele 8,1 si 8,2, iar membrii ANFP au dat trei note de 6,5. Cu siguranta, cei din urma au fost nemultumiti, motiv pentru care Denisa a fost picata, urmand ca municipalitatea ieseana sa solicite organizarea unui nou concurs.
Comentarii
  • Boarule , e clar , iar ai avut vise erotice asta noapte cu Denisa si iar ai dat la ..gat ! Mai baiatule , onanismul e un obicei prost , mai da din cand in cand la …floaca ! Ha , ha , ha … PS – Vezi boare ca ti-a crescut par in palma , uitate cu mare atentie !

  • Bai zisule primar, ca de primar nu esti capabil.Erai bun la ape RAJAC dar la Primarie carate ca deja ai suprapoluat orasul cu praf. Dar bou mai esti! pai nevastata arata ca o bela comparativ cu teshita aia de blidon turtit Denisa. Te faci in continuare de rusine taranule

  • Tot respectul domn` primar!!!Multumim pentru asfaltul de calitate din Iasi,pentru bordurile si pavelele fara rost pe anumite drumuri,stim ca NU SUNTETI HOT,PANA NU SUNTETI PRINS!!!!!!!RUSINE,IASI-CENTRU UNIVERSITAR,SI IN TUDOR ITI RUPI MASINA ,CA SI IN RESTUL ORASULUI!!!

Adauga un comentariu