Eveniment-Social

Prinsi in timp ce furau haine de blana la Sarbatorile Iasului

Publicat: 17 oct. 2016
1
Numerosi comercianti care si-au expus spre vanzare marfurile la standurile din cadrul Sarbatorilor Iasului s-au plans de faptul ca produsele le sunt furate. La data de 16 octombrie, în jurul orelor 14:00, un iesean care a sustras o haina din blana a fost prins în flagrant de catre politistii locali. Agentii se aflau în zona Esplanada Costache Negri si au fost sesizati de catre numitul T. A., domiciliat în municipiul Bucuresti, comerciant la Târgul de Blanuri, cu privire la faptul ca din cort i-a fot sustrasa o haina din blana.
 
„Având în vedere aspectele semnalate si pe baza semnalmentelor primite, lucratorii institutiei noastre au procedat la perierea zonei si l-a scurt timp l-au retinut pe numitul L. I., de 58, domiciliat în municipiul Iasi”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi. În urma verificarilor efectuate, în bagajul acestuia a fost gasita o haina din blana, despre care partea pagubita a declarat ca îi apartine. Hotul a fost condus la Sectia a III-a Politie, pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz.
 
De asemenea, sute de ieseni care au provocat scandal sau au deranjat ordinea si linistea publica pe parcursul lunii trecute, au fost amendati, media sanctiunilor aplicate fiind de aproximativ zece in fiecare zi. Astfel, politistii locali care au actionat în cartierele din municipiu pentru asigurarea unui climat de siguranta publica si respectarea normelor de convietuire sociala, au aplicat 366 de sanctiuni pentru fapte de încalcare a unor norme de convietuire sociala. 
 
 
 
 Adauga un comentariu