Local

Prinsa cand facea contrabanda cu tigari in Piata Nicolina

Publicat: 21 iul. 2016
1

O femeie in varsta de 53 de ani, din comuna Gropnita, a fost prinsa in flagrant facand vanzare cu tigari de contrabanda in Piata Nicolina la data de 20 iulie de catre politistii din cadrul Sectiei 5 de Politie a judetului Iasi aceasta avand asupra sa un bagaj voluminos in interiorul caruia au fost gasite un numar de 100 pachete cu tigari acestea avand aplicat timbru accizabil de provenienta Republica Moldova. In aceasta situatie a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de Legea 86 din 2006, cu referire la colectarea, detinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau marfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda.

Vezi si Prinsi cand carau in spate tigari de contrabanda pe malul raului Prut – FOTO 
Comentarii
  • sunteți glumeți cu știrea asta !la piața nicolina și un polițist orb ,dacă ar vrea, tot ar putea prinde câțiva țigani din cele câteva zeci care fac zilnic contrabandă in zonă ! rușine poliției locale care pur și simplu este complice la acest fenomen in zona pieții nicolina !

  • Asta-i mare realizare a Politiei Locale! Poate se lasa si cu ceva recompense! Comerciantii sunt cu zecile in zona, agaseaza zilnic trecatorii cu oferte,

Adauga un comentariu