Local

Prins de politistii de frontiera ieseni cu numerele de inmatriculare false – FOTO

Publicat: 17 ian. 2014
Pe timpul unei actiuni specifice desfasurate de politistii de frontiera ieseni, un cetatean roman s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost depistat la volanul unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false. In data de 16 ianuarie, ora 19:00, politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, au oprit, in trafic, pentru control, pe raza municipiului Iasi, un autoturism marca Renault Laguna, inmatriculat in Germania, condus de cetateanul roman Ionut I., in varsta de 25 de ani.
La control tanarul a prezentat pentru autoturismul in cauza un document in care figura un alt numar de inmatriculare decat cel de pe placutele aplicate pe masina. In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul respectiv figureaza in Germania ca fiind radiat din circulatie, iar placutele aplicate fusesera eliberate pentru un autoturism marca Ford.
Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punerea in circulatie si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neinmatriculat sau neinregistrat si punerea in circulatie si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.Adauga un comentariu