Magazin

Principesa Margareta a dezvaluit ceea ce multi romani gandeau deja, dar nu au avut curaj sa spuna: ”O, Doamne! Pe 27 martie…”

Publicat: 15 iul. 2016
1
Principesa Margareta a primit din partea reprezentantilor Platformei Unioniste Actiunea 2012 din Anglia un tort de forma Romaniei Mari si a fost invitata sa sarbatoareasca Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, din 27 martie 2017, la Chisinau. De asemenea, reprezentantii Platformei Unioniste Actiunea 2012 i-au adresat Principesei Margareta o intrebare delicata.
Intrebata de modalitatile prin care Casa Regala a Romaniei va sustine o eventuala noua Unire intre Romania si Basarabia, Principesa Mostenitoare Margareta a raspuns: „O, Doamne! Muncim la asta in fiecare zi”.
De asemenea, Principesa Margareta si Principele Radu au anuntat ca vor efectua o noua vizita in Republica Moldova in luna decembrie. „Acolo suntem foarte bine primiti, asa ca vom continua sa facem legaturi, avem misiuni economice cu oameni de afaceri din Republica Moldova.
Ne simtim plini de speranta, ei sunt bucurosi sa ne primeasca”, a precizat Principesa Margareta, conform infoprut.ro.Comentarii
Adauga un comentariu