Sport

Primul pas gresit! Navobi a pierdut clar la Targoviste

Publicat: 03 iun. 2015
1

Fara 8 jucatoare de baza in teren la iesence, cu un singur portar care a jucat accidentat si a trebuit schimbat cu o jucatoare de câmp, cu o echipa gazda supermotivata si ajutata de brigada de arbitri, si cu o echipa de moldovence tânara, fara experienta si visatoare (care a avut media de varsta de 17 ani si 1 luna!!!), a fost scrisa istoria meciului de la Targoviste unde liderul, Navobi, a pierdut fara drept de apel primul joc din campionat cu 5-2 (2-0)!

Gazdele au atacat pe roate flancurile inca din startul partidei si a ratat cateva ocazii de a marca. Scorul a fost deschis in min. 15 cand pe fondul unei nesincronizari intre Magda Caia si portarul Catalina Cojocaru, mingea a ramas in posesia lui Sfia care a marcat in poarta goala. Dupa numai 3 minute gazdele au marcat din nou cand, la un fault asupra Larisei Ambrosie, arbitrul a lasat mingea in favoarea gazdelor care au centrat si a fost dictat imediat penalty la o preluare a tinerei Iulia Zamfir. Cojocaru a reusit sa respinga lovitura de la 11 m, insa aceeasi jucatoare, Elena Ghiorgulescu, a urmarit si a marcat.

Dupa cele doua goluri iesencele au iesit mai curajoase la joc si au irosit cateva oportunitati de a marca prin Bentoiu si Grigoras. Dupa pauza, jocul a fost echilibrat si au fost ocazii la ambele porti, gazdele reusind sa marcheze inca trei goluri prin Oprescu, Sfia si Gurau, iar iesencele de doua ori prin Monica Bentoiu.

“Am avut mari probleme de lot si cu o echipa numai junioare in teren cu exceptia Larisei, a fost greu sa facem fata unei echipe supermotivate. Totusi am avut si greseli individuale care au facut diferenta, la fel cum am avut si momente bune. Pentru Superliga ne va fi foarte greu sa rezistam daca nu vom avea suport financiar si mai ales sa ne întarim lotul. Am incredere ca vom gasi solutii pentru a rezolva aceste neajunsuri. Avem nevoie acum de o pauza, de un banchet pentru promovare si din nou la treaba”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.

Navobi: Cojocaru (’55 Istrate) – Zamfir, Scortanu, Ambrosie (cap.), Caia-Gheorghita, Foia, Proca – Bentoiu, Ciobotariu, Grigoras (’50 Petrescu).

In cealalta partida, Armonia Falticeni – Selena Constanta 4-4 (0-2)! In urma acestor rezultate, CSS Targoviste termina in clasament pe locul 2 si va juca o dubla cu Universitatea Alexandria pe 7 si pe 10 Iunie pentru promovare in Superliga nationala de fotbal feminin.
Adauga un comentariu