National

Primul-ministru, GAFA la sedinta de Guvern!

Publicat: 26 oct. 2012
1

Premierul Victor Ponta a dorit la videoconferinta cu prefectii sa afle date privind organizarea alegerilor parlamentare, dar s-a adresat ministrului pentru Administratie spunandu-i „domnule Dobre„, ceea ce a starnit rasul tuturor celor prezenti, iar ministrul i-a replicat: „Bine ca nu mi-ati spus Rus !”, potrivit agentiei de stiri Mediafax.

„Daca tot suntem in formula cu prefectii si alte institutii din domeniu, domnul ministru Dobre, pe scurt, cum stam cu…”, i-a spus Ponta ministrului delegat pentru Administratie, Radu Stroe, moment in care toti participantii la videoconferinta aflati in sala au izbucnit in ras.

Ponta a inceput si el sa rada si s-a corectat, spunand „poate am avut ceva in minte…iarasi alegeri, iarasi liste, acum e scuzabila”. El a adaugat ca aceasta va fi singura stire de presa despre videoconferinta cu prefectii.

Ministrul Radu Stroe l-a aprobat si a completat: „Dom’le, pana la urma bine ca nu ati zis Rus”.

Victor Paul Dobre a demisionat din functia de ministru delegat al Administratiei in 6 august, odata cu el demisionand si Ioan Rus, in contextul discutiilor privind actualizarea listelor electorale folosite la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu.
Adauga un comentariu