Local

Primul magazin Colin’s din afara Bucurestiului se va deschide la Palas Iasi – FOTO

Publicat: 19 dec. 2011

Portofoliul de retaileri al ansamblului arhitectural multifunctional Palas din centrul Iasului se completeaza cu doua mari branduri internationale: Colin’s si Levi’s.
Colin’s va deschide la Palas Mall, în aprilie 2012, primul magazin monoconcept din afara Capitalei si, totodata, cel de-al doilea din România, pe o suprafata de aproximativ 260 mp. Si admiratorii produselor din jeans ale faimosului brand Levi’s vor gasi la Palas Mall un magazin de peste 100 mp.

Despre Colin’s

Brandul Colin’s se adreseaza, în special, tinerilor, care vor gasi în magazin o gama larga de piese vestimentare si accesorii dupa ultimele tendinte. Colin’s este unul dintre cei mai dinamici retaileri de îmbracaminte din lume, fondat în 1983, în Istanbul, Turcia. Astazi, Colin’s este prezent în 32 de tari de pe 3 continente, cu 670 de magazine si circa 3.000 de angajati. Cel mai mare numar de magazine Colin’s se inregistreaza în Rusia (200), Turcia (155) si Ucraina (70).

Despre Levi’s

Brandul Levi’s îmbina stilul clasic american si cel „cool”, lejer. De la inventarea si patentarea, în 1873, a vestimentatiei cu capse, realizata de Jacob Davis si fondatorul companiei, Levi Strauss, jeansii Levi’s au devenit piesele de îmbracaminte cele mai reconoscibile si imitate din lume. Gama Levi’s de top – haine din jeans si accesorii – este disponibila în peste 110 tari, permitând oamenilor din întreaga lume sa-si exprime stilul personal.

Despre Palas

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group în Iasi, introduce conceptul „lifestyle center” pe piata de „mixed-use developments” din România. Acesta este un centru multifunctional regional, care se adreseaza nu doar iesenilor, ci si locuitorilor din judetele limitrofe, precum Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani si Neamt. Palas cuprinde: spatii comerciale, birouri clasa A, hoteluri, centru sportiv si SPA, apartamente, cea mai mare parcare subterana din România cu aproximativ 2.500 locuri, gradina publica, cinema multiplex si teatru de vara.

Componenta de retail a ansamblului Palas este unica prin mixul între doua modele de succes: „shopping mall” si „shopping street”.
• Palas Mall va avea o suprafata închiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, department stores, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.
• Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din România si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata închiriabila de 6.600 mp.

Printre brandurile care vor fi prezente la Palas se numara: H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Il Passo, Hervis Sports, L’Occitane, Oodji, Intersport, Sephora, Motivi, Ecco, KFC Drive Thru, Auchan etc.

Palas va fi inaugurat în luna aprilie 2012.




Comentarii
Adauga un comentariu