Magazin

Primele poze cu burtica Antoniei. Uite ce simpatica e viitoarea mamica!

Publicat: 03 nov. 2014
1
Antonia realizeaza primul pictorial foto de cand este insarcinata. Vedeta se lauda deja cu o burtica maricica, iar revistele de moda sar deja pe ea cu propuneri pentru a o convinge sa apara in publicatiile respective.
Iata ca artista a realizat deja un pictorial; aceasta promoveaza o rochie neagra, cu un umar si destul de scurta. Tinuta se muleaza perfect pe corpul ei, scotand in evidenta burtica.
Antonia este insarcinata in sase luni si, desi in primul trimestru a avut cateva probleme, acum se simte foarte bine. Vedeta a dezvaluit pentru Click cum i-a spus lui Velea despre sarcina:

Citeste si: Lora a CLACAT? Ultimul ei mesaj catre fani este TULBURATOR!

„La primul copil am avut o sarcina usoara… acum au fost mici schimbari, dar sunt foarte sanatoasa. Cand am aflat… pentru el a fost o fericire, pentru ca si-a dorit mult, si eu la fel, mi-am dorit mai multi copii. Eram singura cand am aflat… cum se afla in mod normal. M-am dus, am luat testul si am aflat. Eram cu o prietena. Am zis ca ceva nu e in regula si am vrut sa aflu daca e adevarat sau nu. Voiam sa ii spun de ziua lui, dar nu am putut”- a declarat Antonia, informeaza Click.
Cantareata a mai spus ca, in ciuda aparentelor, Velea este un romantic incurabil si ca are foarte multa grija de ea.
 Adauga un comentariu