Magazin

Primele imagini cu Zina Dumitrescu de la „disparitie”! Uite cum arata si ce program are regina modei romanesti la camin! – VIDEO

Publicat: 10 oct. 2012
1

De aproape un an, Zina Dumitrescu a lasat deoparte lumina reflectoarelor si s-a retras la un camin, de langa Snagov. Creatoarea de moda a dezvaluit pentru emisiunea Cancan TV ca se simte foarte bine in noua ei „casa”, dar a promis ca se va intoarce curand in showbiz.

O echipa Cancan TV a reusit sa intre in noua casa a Zinei Dumitrescu, care a acceptat sa dezvaluie cum arata viata ei de cand s-a mutat la camin.
 
„De cateva luni bune, acest loc este acasa. Am disparut o perioada… e impropriu spus, fiindca sunt la curent cu tot. Pun la cale un come back, cred ca prin ianuarie va fi asta”, a spus Zina, pentru emisiunea Cancan TV, difuzata la Acasa Tv de luni pana joi, de la ora 22.
 
Creatoarea de moda a precizat cum arata o zi din viata ei la caminul de la malul Lacului Snagov.
 
„Imi incep ziua cu micul dejun, fac gimnastica, citesc. Apoi iau pranzul. Ma plimb, citesc”, a spus Zina Dumitrescu.
 
Mama Zina a mai spus ca este la curent in continuare cu tendintele in moda: „Sunt in trend, port mov”. „Dupa atatia ani de munca, cred ca meritam sa am parte de linistea pe care o am acum”, a mai spus ea.
sursa: cancan.ro
Adauga un comentariu