National

Primarul PC din Rachiti: Scrisoarea cu acuzatii impotriva lui Daniel Constantin nu imi apartine

Publicat: 15 dec. 2014
1

Primarul PC din comuna botosaneana Rachiti, Gheorghe Iacob, neaga ca ar fi autorul unei scrisori in care liderul partidului Daniel Constantin e acuzat ca ar fi „bagat la inchisoare 12 oameni” si spune ca sunt persoane care duc un joc politic de culise murdar si care se preteaza la astfel de falsuri.

„Vreau sa declar foarte ferm ca nu am nicio legatura cu scrisoarea care mi-a fost atribuita si care mi-ar purta semnatura. Sunt profund indignat ca numele meu a fost folosit in aceasta manipulare, pentru ca numai asa pot califica acest demers”, sustine Iacob, in urma relatarilor de presa pe acest subiect.

Citeste si Daniel Constantin, ACUZAT ca a bagat 12 oameni in inchisoare

El precizeaza ca adresa de e-mail care i-a fost atribuita si „de pe care ar fi fost trimisa asa-zisa scrisoare, este o adresa falsa„, care nu ii apartine.

„Sunt profund dezamagit ca exista persoane care duc un joc politic de culise murdar si care se preteaza la astfel de falsuri grosolane. Acest gen de a face politica nu are nimic de a face cu felul in care noi, conservatorii, intelegem sa actionam pe scena politica”, afirma primarul Iacob, declarandu-se convins ca acest joc politic este pus la cale de „cineva care vrea raul PC, cineva din afara partidului care vrea sa atenteze la unitatea si imaginea partidului”.

Citeste si Stenograme: Razboi in PC. Se cere Congres in ianuarie

Iacob critica faptul ca inainte de difuzarea scrisorii nu i s-a cerut punctul de vedere.
Adauga un comentariu