Eveniment-Social

Primarul Nichita si-a construit vila cu angajatii de la RAJAC

Publicat: 25 feb. 2011
1

@ Cand era director la RAJAC, Gheorghe Nichita a construit vila din Copou folosind angajatii unitatii @ Astea sunt acuzele aduse ieri de consilierul local PD-L Sorin Ionescu @ „Domnul primar, eu o sa va aduc aici, in Consiliul Local, cativa salariati ai mei, la care le platesc impozite si au lucrat la casa dumneavoastra, pontati la RAJAC (actuala ApaVital – n.r.), la stadion. Da?”, a spus Ionescu

In sedinta de Consiliu Local de ieri a izbucnit un scandal intre primarul Gheorghe Nichita si consilierul local PD-L Sorin Ionescu. Acesta din urma s-a enervat si a dezvaluit modul in care Nichita si-a construit vila din Copou.
Totul a pornit de la o solicitare a grupului PD-L prin care se dorea finantarea deplasarii unor copii la Festivalul de Muzica de la San Remo. Sub un imbold dat de primar, consilierul PSD Bogdan Balaniscu a sarit sa explice ca problema deplasarii poate fi rezolvata daca Sorin Ionescu va plati datoria de cinci mii lei catre bugetul local. In acel moment a inceput iuresul. Nichita a tinut sa intervina. „Daca nu va controlati cuvintele, inseamna ca nu meritati sa fiti in cadrul Consiliului Local. Aveti timp sa invatati. Aici aveti un tabel nominal de creante privind debitorul SC Instalatii Grup SRL si aveti aici catre BRD. Va spun si sumele? Domnul consilier, aveti 123 de miliarde de lei vechi creante”, a spus Nichita. „Si ce, v-ati inscris pe tabel la Instalatii Grup, la insolventa?”, a replicat Ionescu. „Da, faceti parte din Consiliul Local si sunteti debitor la Consiliul Local”, a mai spus primarul.
Ionescu a explicat si de ce are datorii la bugetul local. „Domnul primar, ceea ce aveti acolo este un impozit pe strazi, facute de mine si asfaltate de mine. Daca va pretati la asa ceva, nu aveti nici un pic de… ca sa nu ii spun eu cum, stiti dumneavoastra cum. Eu, de mai mult timp, vreau sa va predau strazile pe care le am in cartier (cartierul Amfiteatru, din Pacurari – n.r.) catre primarie, prin donatie. Nu vreti sa le luati, vreti sa le pastrez eu in continuare, sa platesc impozit pe 5.000 de metri patrati de strazi construite de mine si aveti si acum tupeul sa veniti si sa spuneti ca mai am de plata si impozite la strazile alea. Sa va fie rusine, Dinu Patriciu!”, a explicat consilierul PD-L.
Dupa, a venit si bomba. Ionescu a spus ca primarul si-a construit vila, in momentul in care era director la RAJAC, cu angajatii din unitate. „Domnul primar, eu o sa va aduc aici, in Consiliul Local, cativa salariati ai mei, la care le platesc impozite si au lucrat la casa dumneavoastra, pontati la RAJAC (actuala ApaVital – n.r.), la stadion. Da? Si o sa va fac o surpriza aici, sa dea declaratii cum va construiau casa, pontati fiind la Moldoconstruct. Vreti sa va fac surpriza asta si in sedinta viitoare si-i aduc pe toti aici?”, a subliniat Sorin Ionescu.
Comentarii
 • Javra de Joxnexu,dupa ce ca executa cel mai prost cu preturile cele mai mari,prin licitatii trucate face si pe oropsitul.Lucrari de 2 bani, executate pe la primarii, care nu stiu cum sa scoata camasa.
  Si inca ceva acum cativa ani cand era bunica fata mare si mie mi-a construit firma la care lucrez un cotet si ce am platit muncitorii si le-am dau si un kil de vin.Sac Jonexule sac, sa mori de ciuda ,SAC !!!!!

 • dragi ieseni voi nu stiti inca de de directorul catalin bordeianu de la biblioteca gh asachi iasi . acest bordeianu a furat biblioteca toata si a vandut-o . a laut carti de arhiva si tablouri din biblioteca si fura banii statului in continuare . daca institutiile statului si-ar face datoria ar vedeamulte nereguli . este angajat cu contract pe perioada nedeterminata cu norma intreaga la universitatea petre andrei si in paralel este directorul bibliotecii tot cu norma intreaga . oare bordeianu este superman domnule simirad ca tu l-ai pus acolo ? opriti hotia la drumul mare daca mai vreti sa mai aveti si voi o biblioteca in iasi . opritil pe catalin bordeianu din goana dupa tablouri de valoare si banii statului ! aore cat se mai poate fura in tara asta ?

 • Joienel asta de Ionescu ( parca l-a lins waca pe cap ) o da ca de obicei prin balarii . Bai Joienel , Nichita a venit la Primarie cu casa , masina , familie realizata etc . Omul e familist convins , pe langa tine cu kwor sucit care ti-ai lasat nevasta cu copilasi si ai trantit doi plozi la o asa zisa avocata basarabeanca . Nu se intelege nimic , ba au fost pontati la RAJAC , ba la stadion , ba la Moldoconstruct !!??? Ce e diaria asta din capul tau ma Joinel ? Omul are facturi , are chitante etc . Sunt tare curios ce pot sa spuna niste salariati de-ai tai si cu ce probe pot sa vina ? Numai si numai de scandaluri va tineti ma talpangiilor de la PDL ! Ce blestem o fi cazut pe capul iesenilor de au putut sa voteze asemenea specimene ca Joinel , Grigore , Ciubotaru , Popa , Paduraru , Oprea , Spanu si alti dulaii portocalii negri-n cerul gurii ca magarul Joinel in varful….

 • Se ”dau in gat” unii pe altii acum. Ionescu asta de ce a lasat muncitorii sa lucreze la particulari, platiti fiind de stat? Ce beneficii a obtinut din asta? Mai si recunoaste public asta de parca nu ar avea nici o vina. De fapt, stie ca nu pateste nimic. Ce ne-au mai incalecat hotii astia! Fac escrocherii in vazul lumii, le declara, se santajeaza unii pe altii si nu patesc nimic. Sunt curios daca se autosesizeaza organele competente, daca verifica cele declarate. Banii platiti de la stat pt munca la particular, trebuie opriti de la cei vinovati. Dar asta se intampla la altii, in tarile civilizate, nu in tara nimanui…

 • despre bordeianu stiu si eu ca face „disparute”carti de valoare si apoi le face cadou diversilor politicieni,unde are interese..iar stricata de nevasta-sa bea in buciumm pana cade jos..

 • Trebuie dat justitiei aceasta javra ne-a pus biruri peste biruri el si toate neamurile lui care sunt la TERMOSERVICE,CET, APA VITAL etc.nesimtitii ne-a pus biruri peste biruri ,platim si caldura la tevile lor ruginite, daca se sparge vreo tava sa vina sa le scoata ca noi nu dam bani pentru puslamale.PT de la TERMOSERVIce sunt pliune de javre cu ce si-a facut seful de la instalatori din NICOLINA TOV.ZABORILA vila in COPOU si nevasta tot sefa.SA INFUNDE PUSCARIILE TOATE JAVRELE ASTEA DNA UNDE ESTI? SA VINA BUCURESTIUL CA ASTIA DE LA IASI SUNT PUSLAMALE SECURISTE

 • ….gasca de fraieri creduli…. pai cine ar fi trebuit sa-i construiasca vila ? Doar nu ati fi vrut sa vina Solcanu, Dimitriu, Puscasu, Chirica sau alti tovarasi de la PSD sa-i construiasca vila ? Pai astia toti erau ocupati cu constructia propriilor vile, restaurante, cartiere de vile, pensiuni, spitale, laboratoare si inca multe altele. Sinteti prosti, va meritati soarta…. si asta nu-i decat inceputul ! Sa vedeti jecmaneala dupa ce vor castiga alegerile anul viitor…. nu vor mai avea romanii nici bani de hartie igienica…..

 • ” Cum intru se scoală cu respect şi mă pofteşte pe fotel. „Venerabile”-n sus, „venerabile”-n jos. „îmi pare rău că ne-am răcit împreună, zice el, că eu totdeauna am ţinut la d-ta ca la capul judeţului nostru…” şi în sfârşit o sumă de delicateţuri… Eu serios, zic: „Stimabile, m-ai chemat să-mi arăţi un docoment, arată docomentul!” Zice: „Mi-e teamă, zice, că o să fie o lovitură dureroasă pentru d-ta, şi ar fi trebuit să te pregătesc mai dinainte, d-ta un bărbat aşa de, şi aşa de…” şi iar delicateţuri. Zic iar: „Stimabile, ai puţintică răbdare, docomentul”… El iar: „… că de, damele…” Să vezi unde vrea să m-aducă mişelul!… ”
  ” Ne ducem, dar gândeşte-te stimabile, că suntem membrii aceluiaşi partid… trădare să fie (cu oarecare emoţie) dacă o cer interesele partidului, dar s-o ştim şi noi… De aceea eu totdeauna am repetat cu străbunii noştri, cu Mihai Bravul şi Ştefan cel Mare: iubesc trădarea (cu intenţie), dar urăsc pe trădători… ”
  ” Ce sunteţi d-voastră, mă rog? Vagabonţi de pe uliţă? nu… Zavragii? nu… Căuzaşi? nu… D-voastră, adică noi, suntem cetăţeni, domnule, suntem onorabili… Mai ales noi suntem stâlpii puterii: proprietari, membrii Comitetului permanent, ai Comitetului electoral, ai Comitetului şcolar, ai Comitetului pentru statuia lui Traian, ai Comiţiului agricol şi eţetera. Noi votăm pentru candidatul pe care-l pune pe tapet partidul întreg… pentru că de la partidul întreg atârnă binele ţării şi de la binele ţării atârnă binele nostru… ”
  ” Blestemată politică! un moment să n-ai pace! ”
  ” Atunci, iată ce zic eu, şi împreună cu mine (începe să se înece) trebuie să zică asemenea toţi aceia care nu vor să cază la extremitate (se îneacă mereu), adică vreau să zic, da, ca să fie moderaţi… adică nu exageraţiuni!… Într-o chestiune politică… şi care, de la care atârnă viitorul, prezentul şi trecutul ţării… să fie ori prea-prea, ori foarte-foarte… (se încurcă, asudă şi înghite) încât vine aci ocazia să întrebăm pentru ce?… da… pentru ce?… Dacă Europa… să fie cu ochii aţintiţi asupra noastră, dacă mă pot pronunţa astfel, care lovesc soţietatea, adică fiindcă din cauza zguduirilor… şi… idei subversive… (asudă şi se rătăceşte din ce în ce) şi mă-nţelegi, mai în sfârşit, pentru care în orce ocaziuni solemne a dat probe de tact… vreau să zic într-o privinţă, poporul, naţiunea, România… (cu tărie) ţara în sfârşit… cu bun-simţ, pentru ca Europa cu un moment mai nainte să vie şi să recunoască, de la care putem zice depandă… (se încurcă şi asudă mai tare) precum, — daţi-mi voie — (se şterge) precum la 21, daţi-mi voie (se şterge) la 48, la 34, la 54, la 64, la 74 asemenea şi la 84 şi 94, şi eţetera, întru cât ne priveşte… pentru ca să dăm exemplul chiar surorilor noastre de ginte latine însă! (foarte asudat, se şterge, bea, iar se şterge şi suflă foarte greu. Trahanache a urmărit cu mâna tactul sacadelor oratorice ale lui Farfuridi. Bravo şi aplauze în fund, conduse de Brânzovenescu; râsete şi sâsâituri în grupul lui Caţavencu. Clopoţelul lui Trahanache de abia se mai aude. — După ce s-a mai oprit zgomotul, cu multă aprindere.) Daţi-mi voie! Termin îndată! mai am două vorbe de zis. (zgomotul tace.) Iată dar opinia mea. (în supremă luptă cu oboseala care-l biruie.) Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis! ”
  ” o scrisoare pierduta ” – I L Caragiale
  PUTEM SA FACEM O COMPARATIE INTRE CEEA CE A SCIS DUMNEALUI SI PREZENRUL NOSTRU ?

 • PRIMARUL ASTA NE FACE SA PLECAM CU TOTII DIN ORAS..A FALIMENATT TOT, CIKA INCETUL CUN INCETUL BAGA SI SALUBRISUL LUI CUMATRU(APOSTOL) IN FALIMENT…DAR NICI CU NEA IONESCY NU MIE RUSINE DE GOLAN CE ESTE..OFF CE OAMENI NE CONDUC…SI PE MIE VIN SI MA F….T SA LE PLATESC TAXELE SI IMPOZITELE LOR……PROSTII SUNTEM CU TOII CA NU LE DAM FOCA LA CASE SI MASISINI SA ZBOARE DIN ORAS!

 • Voi daca ati fi fost in locul lui Nichita cum ati fi procedat mai sarmanilor?Ce tot va luati atat de **** lui si de fetele lui,lingelea-ti in gaoaza…moare invidia in voi ca omul are cap?Mancaia-ti capul pulii!

 • DAR CUM OARE AR FI TREBUIT SA-SI CONSTRUIASCA VILA? Sa platesca oameni ca un muritor de rand? Sunt cei care ne conduc niste muritori de rand? Ei sunt reprezentantii nostri, ei reprezinta spuma, caimacul, ceea ce a produs acest popor mai de soi. Ei trebuie sa traiasca bine si noi sa traim prin ei, prin reprezentanti. Daca ei au mancat, noi sa ragaim; daca ei dorm, noi sa fim odihniti; daca ei viziteaza tari straine, este ca si cum noi vizitam. Tot ceea ce fac, ei fac pt noi. CARCOTASI CARE COMENTATI AIUREA, bucurati-va ca avem astfel de oameni printre noi, munciti pt ei fara vorbe.

 • bai SEFU capul pulii sa-l mananci tu cu nevasta-ta si cu tot neamul vostru,acest nenorocit de primar a facut orasul praf mai ramane sa-l faca si pulbere,poate se trezeste populatia sa-l fugareasca cu toti hotii din clica lui ,sa nu mai auzim de ei ,eventual prin Libia putin ,ca ar avea libienii tinte misto si asa am scapa de securisti,hoti,banditi,intr-un cuvant de CAPUSE care ne-au supt sangele

 • Dragi comentatori ce-mi place si ci-mi displace la voi ca sinteti tari la comentari pe P.C. IN REST SINTETI …noroc de ACEST ZIAR CA VA MAI AJUTA ,poate va este somn care nu aveti ce face.CINE ESTE GIGI HIKITA ESTE LATIFUNTIARUL DI PIPERA SAU IASI TREZITIVA INAINTE DE A FACE UN COMENTARIU.

 • Articlul este tendentios si hazliu. Vila cu oamenii de la Rdajac, DADP,RATP, mi-am facut-o eu cu bani din economii si cu premiul dat de domnul Corleone, pe care l-am improprietarit cu un drum public, ca sa-si mute tartitza.Este ceva normal ca un sef sa lucreze cu muncitori angajati la institutia sa. Ce generalul Viorel Cheptine nu si-a facut vila cu soldatii, Eugen Butur nu si-a facut vila cu muncitorii de la firma Alex, care a lucrat la DRV Iasi, comisarul Liviu Zanfirescu nu si-a facut vila cu detinutii, etc.Problema lui Gigi Nechita este ca a muscat mana stapanului, s-a unit cu Costel Caratel Aprostalitei si m-a muscat de muschiul mare dorsal, dupa ce m-au pupat atatea ani in sfincterul anal si m-au lingusit.
  Nichita a delapidat si deturnat din creditele laute de la bancile austriace peste 14 milioane euro, fara sa-i justifice sau sa achite impozitul pe venit. Sanchi, bani pentru fotbal, pentru partid, etc.
  Umbla in costume Versace si Armani, se incalta cu pantofi de trei mii de lei perechea si joaca pe internet la pacanele electronice de pe cardul de la Empoli Bank. Numai intr-o noapte, a pierdut la poker 160.000 euro, in timp ce nu plateste alocatii pentru mame si copii nou nascuti, spunand ca bugetul nu are bani. Nu are bani, ca a incalcat legea ospitalitatii si a instigat tablagii de la securitate sa strige „mouie” lui Elena Udrea si sa huidiuasca Mitropolitul Moldovei Teofan in timp ce canta prohodul Romaniei Mari ca de cea mica are noul ales Kelemen Honor.
  Sa va hie rusani domnule Nechita, chiar ne credeti aitati la targu de carlani de la Cotusca.

 • Bai Costica, te-ai candrit de tot si ti s-a delit memoria in asa hal, si ai uitat ce am stabilit? Am asigurtat lui Munteanu Vaslie o catedra la piata pacurari, si m-am tinut de cuvant, am bagat-o pe norta si pe cele trei amante ale tale la drept la stat si m-am tinut de cuvant, le-am facut procuroare si judecatare. Eu sunt din Dorohoi, ca-mi miroase gura a husturoi, tu esti din Cotusca unde Smache a lui Mahon a mancat ratusca.
  Cand ai luat banii, ai spus multumesc, iar acu ma dai in gat. E drept ca Domn’Gigi mi-a bombat un teren „mok” fara licitatie in Iasi str. Pacurari nr. 156 D cu 8 euro metrul patrat.
  Ce esti asa de nasol, doar suntem amandoi din Botosani, si cand am venit in iasi, legam cainele de tranvai.Acu te dai presedinte Cl, ai uitat cand haleai fasole cu mucegai si trageai vanturi de se invartea Moara de Foc, iar fetele te ocoleau ca le calcai pe picioare cand dansai si le luai economiile din posete, cand le pupai. Fii mai modest Cucoane ca iti sta mai bine. Noi cocalarii din nordul tarii trebe sa ne ajutam.

 • Felicitari pentru acest articol. M-a sunat un amic de la NY Times si mi-a spus ca succesori vestitului mafiot american sunt foarte suparati pe numitul Macovei Ioan din Dorohoi, ce acum sta la iasi cu kuru pe bani mari si cu neamurile unse in magistratura. Numele de Corleone este sfant, el nu a facut trafic de droguri, nu a fost decan la drept pe baza de drept, nu santaja studenti, nu lua bani sau alte favoruri de la magistrati pentru doctorate ce le asigura un spor la salariu de 45%, nu intermedia prin trafic de influenta si primire de spertz de la rectorii universitatilor particulare si n-a pacalit niciodata politii ca va da ceva.
  Corleone este un sfant, al din Dorohoi este un kknar. Iar cu mafia napolitana nu se glumeste.
  Corleone, sa nu spui ca nu ti-am zis.

 • Bulangiul ala care semneaza postarea cu ” dreptatea ” este nimeni altul decat oligogrenul cipri bou-ar-ru , care mai baga carbunii urii si in alte postari sub diferite nume conspirative . Mai puta verde , vorbesti de funie in casa spanzuratului ? Pai hai sa incepem a face dreptate de la stamanul tau care isi are redactia pe Sarariei intr-un spatiu luat abuziv cu japca de la CJ prin grija lui Flaiser , Misu Popoescu zis si Spaga si tinut la naftalina de buhaiul din Cotusca . O intrebare simpla , de ce nu il atacati pe smirnovistul Simirad in paginile voastre ? Simplu , in secunda doi va lasa pe drumuri . O sa vedem atacuri la Simirad imediat ce nu va mai avea influenta . Sunteti jalnici ca de obicei . Nichita e iubit de ieseni care stiu ca este contrat de tot felul de lepre gen acest bou-ar – ru !

 • flaiser este adevaratul mafiot,trimis la ‘cursuri’in america in 89..a fost presedinte cj timp de 20 ani si acum s-a axat pe mafia din vami impreuna cu flutur..este pensionar si mare sef la dsv,un afront pt adevaratii pensionari…are 7 vile si euroi in elvetia,si este adevaratul cap al pdlistilor din moldova,fiin si aservit serviciilor secrete…care pt buna purtare,aui gasit un donator de sperma pt ciufuta de fie-sa,ca nu statea nimeni sa-i faca copii..de fica ca-i bate..el este il capo di tutti capi si favorizeaza escrocheriile politice iar bazaitii de la bzi ii sunt datori si recunoscatori..cercetati-l pe flaiser,omul seviciilor secrete si veti afla de unde vine raul tarii..ardei-ar neamul cu totul..

 • Eu in calitate de pucist batran cu vechi stata degeaba la Jilava, am aflat pe unde circula informatia mai bine ceva nou despre Domnul Jiji Ciquita de la retrogradata Poli. Mi-a soptit un agent superacoperit DIAS ca vicili, vrea functia de Presedinte al Romaniei in locul lui Victor Ponta, pe care din handicapat si procuror prost nu-l mai scoate. Cica Jiji a comandat prim Mitrea 1.000 de autocare cu care sa se deplaseze cei 40.000 de functionari publici, profesori, doctori, pensionari, muncitori si tarani, studenti, tineri someri, etc. pe data de 1 martie ac care vor intra in Palatul Victoria si in TVR. Cu acest prilej, in cadrul vidului de putere Nichita se va instala ca Presedinte al Frontului de Eliberare Nationala si Sociala, din comitet vor face parte Costel Acascalitei, Lacramioara Vernica, Mircea Geoana, Valentin Ceausescu, Serghei Mizil, Madalin Voicu, Voican Voiculescu, si cu voia voatra Ion Iliescu.
  S-a hotarat judecarea la Targoviste a cuplului odios Udrea- Basescu, Boc-Vass, Hunor-Roberta Alma Anastase, Kovesi-Ticau, Merisecu-Eva,Fenechiu-Gabriela, etc. AMR doar doua zile, hai liberare ! La zid cu ei si … impuscatii… !
  Se mai spune ca cei ce l-au criticat pe viitorul presedinte gheorghe Nichita vor fi arestati, judecati si condamnati in frunte cu lautarul de Ciprian Boaru ce-l calomniaza pe Jiji de mai mult timp. Jiji e razbunator fratilor, nu uita si nu iarta….
  Pentru mine funtia de Ministru Apararii este prea putin, asa ca-l las pe Dogaru Mircea. Eu voi prelua Internele si Serviciile Secrete, ca vreu sa le distrug si pe astea asa cum am facut cu industria de aparare unde am fosr Sef. pus chiar de Tov. Nicolae Ceasuescu personal.Iar eu i-am probat ca industria functioneaza bine, ca armele fabricate de oamenii mei, au tras ca la carte.

 • Exista oameni si principii. Pentru 148894.Vezi ca faci spume degeaba, nu mai ei legatura cu nimeni, ei un Taxi si mergi la Urgenta la Socola, ca esti un pericol public. Eu te dadeam afara din birou ca miroseai permenet a votca de betivi, si te balansai mai ceva ca Flota Marii Negre bombate de Popy cu complicitatea lui Suhan cel cu pensia de 38.987 lei.
  Daca te doare capul trateazate domnule linge blide. Eu am fost ales pe functie, nu am nici o treaba cu serviciile, le respecta ca pe orice institutie a statului, asigur continuitatea servciilor vamale de calitate la nivel european, si sunt performer in domeniul meu. Te roade invidia, ura si rautatea de te ei de familia mea. Exista si la Grajduri un spital bun, este cazul sa te tratezi. De unde atata antisemitism in capul tau ala, ce daca l-as avea eu, l-as pune in gard si l-as bate cu bolovani.
  Tu stii dictonul, tacerea e ca mierea.Sau cine ridica primul piatra. Ai dovezi? De nu te dau in judecata ************ si catoforule, impotentule si sodomistule. La ghena cu tine javra ordinara. Pe Jiji lasati-l in pace, ca este baiat bun.

 • <!– Include the Google Friend Connect javascript library. –>
  [removed][removed]
  <!– Define the div tag where the gadget will be inserted. –>

  <!– Render the gadget into a div. –>
  [removed]
  var skin = {};
  skin[‘BORDER_COLOR’] = ‘#cccccc’;
  skin[‘ENDCAP_BG_COLOR’] = ‘#e0ecff’;
  skin[‘ENDCAP_TEXT_COLOR’] = ‘#333333’;
  skin[‘ENDCAP_LINK_COLOR’] = ‘#0000cc’;
  skin[‘ALTERNATE_BG_COLOR’] = ‘#ffffff’;
  skin[‘CONTENT_BG_COLOR’] = ‘#ffffff’;
  skin[‘CONTENT_LINK_COLOR’] = ‘#0000cc’;
  skin[‘CONTENT_TEXT_COLOR’] = ‘#333333’;
  skin[‘CONTENT_SECONDARY_LINK_COLOR’] = ‘#7777cc’;
  skin[‘CONTENT_SECONDARY_TEXT_COLOR’] = ‘#666666’;
  skin[‘CONTENT_HEADLINE_COLOR’] = ‘#333333’;
  skin[‘NUMBER_ROWS’] = ‘4’;
  google.friendconnect.container.setParentUrl(‘/’ /* location of rpc_relay.html and canvas.html */);
  google.friendconnect.container.renderMembersGadget(
  { id: ‘div-8212772475354787492’,
  site: ‘02584736599105358783’ },
  skin);
  [removed]

 • flaiser este adevaratul hot..stim toti ca 20 de ani nu a miscat nimic in iasi fara ascordul lui..cand psd-ul a cazut,serviciile i-au facut mutarea in pdl,unde a decartat tot lui flutur despre fostii stapani..rwcompensa:domnul flaiser/pensionar amarat are functie de conducere si salariu nesimtit de 120 milioane..vai de el ,saracu,plus fiesa fecundata la comanda cu sperma de militar batraiior,si el din sistem,adus ilegal la cazarma din iasi,nunta facundu-se abia dupa ce fecundarea a asigurat un mostenitor al imperiului flaiser de sex masculin..bzi face anchete la comanda lui,pentru ca flaiser e capul gandirii,flutur fiind prea mic…sta dat la fund,si doar dirijeaza..ia anchetati si transferul lui ginerica fecundatorul si niste afaceri mirositoare cu fonduri europene…

 • Oare cine i-a facut proiectul la vila primarului? Asta e proiect? Asta e primarul iasului. Un hot , un smecher si un mincator de rahat. Da, dar de mult rahat nu gluma.

 • nichita este cel mai bun primar pe care l-a avut iasul si numai comentati la adresa lui . si o sa mai fie primar . strazile sunt strazi si jos palaria pt nichita . nu o sa mai avem asa primar . sa-l pastram in continauare . pt pensionari a fcut multe si pt elevi sis studenti . este cel mai bun primar din tara si tot respectul pt el . inca 10 ani de acum incolo sa fie nichita

 • Domnule „Dragomir” se pare ca esti unul platit de dl primar. Habar nu ai cum arata alte orase din tara.Ne face d ras oriunde se duce .Nu stie decat sa-si apere interesele proprii.A falimentat tot ce se putea la Iasi. Transportul arata mai rau ca in timpul razboiului.Mijloacele lui de transport mai au un pic si se dezmembreaza in timpul mersului.Cat pentru cetateni ce a facut? NIMIC.Poate pentru dvs da .V-a plitit bine ca sa-i faceti reclama.Nu cred ca il va mai vota cineva.

 • pt PESCI cel ANALfabet…bai marlane care esti,nevastata asa se scrie mancami-ai belita cu tot cu mata!tarami-as coaiele pe colina matii de zdreamta penala care esti!

 • v-ati vazut acum titi destepti si nichita este cel rau!daca ati fi fost in locul lui cum ati fi procedat mai clociturilor?Smecheri gen PESCI…stim cu totii!Ca masa e curva…stim cu totii!Haimanale de astea gen mama lui PESCI gasim la orice colt!asa ca mai lasati-l in pace fratilor pe Nichita si futeti-o pe mama lui PESCI!

 • Le multumesc celor ce ma apreciaza.Celor ce folosesc un limbaj trivial si obscen nu le voi raspunde. Atata ii duce mintea. Este adavarat ca am acea casa, dar am platit toate lucrarile cu credite. Mai platesc si acum.In rest, tot respectul pentru ziarul BZI, voi intoarce si celalat obraz. Oricum nu e mult pana departe si atunci hienele din presa o sa vrea sa se angajeze la salubritate sau la ecarisaz, ca ziaru da faliment cu ce scriu cei analfabeti, ce nu fac acordul subiectului cu predicatul. Basta ca se iau si de copii demnitarilor, rusine, RUSIIne!

 • IGS inca n-a dat faliment, si am acolo smardoi barosi cu care o sa va frec mamaliga di pi dinti la toti cei ce va luati de Renata, Lacramioara, Geta, Mariana, Laura, Codruta, Emilia, Otilia, Stela, Felicia,Ana,Paula, Gabriela,Minodora, etc. Io sunt tauru comunal bai onanistilor, eu stiu sa le fac „jaga-jaga” voi nu va pricepeti nici la lins.
  Si ce daca am amante, ce Basescu n-are, acuma cine poate, poate cine nu, face il joko del mauela si se baga in seama pe net. Virilitatea este o calitate, impotenta este un defect. Sa sugeti lamaia, toti bojuristii de la ziar si comentatorii lui Dragomir Tomasebsky. El nu mai poate, curge osanza de pe el. si de aceia ma invidiaza, ca-i calc gainile.Chair si pe a sa…. Saracu Dragomir, a uitat pana si ce sex are, de o intreaba pe secretara, daca ii sta bine in pantaloni.Ca acasa poarta fuste si strampi si pijamale de finet, femeiesti bineinteles cu babetica pe cap. Comic personajul, dar periculos pentru primarii psd/pc.

Adauga un comentariu