Eveniment-Social

Primarul il acuza pe Simirad ca doarme la pranz

Publicat: 24 feb. 2010
1

@ Nichita vrea sa scape de tabloul lui Simirad prezent in galeria primarilor din Sala Mare a Palatului Roznovanu @ In viziunea primarului, presedintele Consiliului Judetean doarme prea mult @ Nichita vrea ca aeroportul sa treaca la primarie @ „Dansul nu face decat sa doarma la ora 13.00. Isi bate joc de oras si de judet. Ori e prea batran si nu poate, ori are nevoie de ajutor, ori sa lase pe altii. Nu putem sacrifica viitorul din cauza comoditatii sale”, a declarat primarul @ Simirad pregateste contraatacul pentru astazi

Ieri, cearta dintre primarul Gheorghe Nichita si Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean, a capatat noi proportii. In contextul in care problema modernizarii Aeroportului Iasi nu a fost rezolvata, primarul a cerut ca proiectul sa treaca exclusiv in administrarea primariei. Seful primariei nu s-a rezumat doar la atat, acuzandu-l pe Simirad ca minte si doarme la pranz, in loc sa se ocupe de problemele judetului. Mai mult, primarul considera ca Simirad nu merita nici macar sa fie prezent in galeria primarilor din Sala Mare. Clar este ca Nichita nu suporta sa priveasca nici macar portretul fostului primar al Iasului. „Simirad vrea impins de la spate. Problema aeroportului nu o cunoaste, nu o stapaneste. Benevol m-am implicat in problema pamantului legat de aeroport. Aceasta problema va fi rezolvata in aceasta luna, in sedinta de plen. Ma deranjeaza ca nu reuseste sa depaseasca stadiul unor dispute personale, ca nu stapaneste problema. Ma astept sa nu mai arda gazul de pomana. Probabil este tarziu sa il suni dupa ora 13.00, pentru ca se odihneste. Daca nu stie ce sa faca, il invit sa dea aceasta sarcina Primariei municipiului Iasi. Este prea important pentru noi acest aeroport”, a declarat primarul Gheorghe Nichita. Edilul a mai precizat ca diferiti politicieni il iau peste picior in momentul in care se aduce aminte de problema aeroportului. „Radea Hrebenciuc ca la Bacau situatia este rezolvata. Domnul Simirad asteapta sa rada si domnul Flutur (primarul municipiului Suceava – n.r.). Vrea sa mutam capitala Moldovei la Suceava. Dansul nu face decat sa doarma la ora 13.00. Isi bate joc de oras si de judet. Ori e prea batran si nu poate, ori are nevoie de ajutor, ori sa lase pe altii. Nu putem sacrifica viitorul din cauza comoditatii sale”, a mai spus primarul. Nichita a mai anuntat ca va face o serie de dezvaluiri legate de activitatea lui Constantin Simirad in momentul in care ocupa functia de primar. „E timpul sa ajute orasul. Nu are loc tabloul acolo (portretul lui Constantin Simirad din primarie – n.r). Vom vorbi si altfel despre ce a facut la primarie. Nu poate sa mai dea case la jurnalisti ca sa scrie frumos. Cei care il sustin sa-l ia acasa la ei”, a incheiat seful orasului.

Simirad pregateste replica

Presedintele Consiliului Judetean
nu a comentat prea mult declaratiile lui Nichita, explicand ca va reactiona in cursul zilei de astazi, dupa ce va citi presa locala. „Consider sub demnitatea mea sa-i raspund domnului primar Nichita. Astept sa vad ce apare maine scris in presa, ca sa stiu ce sa-i raspund”, a spus Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean.
Comentarii
  • Unul doarme la pranz , celalalt doarme tot timpul, iesenii au de pierdut ! Atata timp cat primarii , prefectul si presedintele consiliului judetean vor fi oameni politici , nu este nici o sansa ca orasul si judetul sa fie bine administrate !

  • Nu doarme…mediteaza cum sa scape tara de prosti ca tine. Si se vede ca are si ganduri bune, mai ales atunci cand s-a hotarat sa susttina pe Base in defavoarea prostnacului.

  • Da,comunistule,dar Tutankamon-Simirad,macar nu omora cainii comunitari,pe banda rulanta,sub pretextul vulpei turbate,impreina cu Dr.Felix Prescornita,fostul sef al padocului,casap-sadic,ce a ucis sute se caini SANATOSI!

  • Da aveti dreptate mediteaza cum sa scape iasul de un ipocrit ca Nichita, gigel tu dormi mereu, nu vezi ca acest oras nu te mai vrea dragoste de-a sila nu se face, asa faci cu nevastata neghiobule, poate te baga aia de la DNA la zdup, ca ai furat cit ai putut.Dom SIMIRAD poate ne scapi de acest nating

Adauga un comentariu