Eveniment-Social

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a anuntat finalizarea cu succes a unor proiecte europene – VIDEO

Publicat: 31 dec. 2015
1

La finalul acestui an, municipalitatea ieseana a anuntat finalizarea unor trei mari si extrem de valoroase proiecte, de aproximativ o suta milioane lei, din fonduri europene. Totul presupune o noua etapa ce vizeaza modernizarea, pe plan cultural, de infrastructura, respectiv de regenerare a unei mari parti din centrul istoric al orasului.

„In preajma Sarbatorilor de Iarna anuntam finalizarea cu succes a trei proiecte, pe fonduri europene, extrem de importante pentru orasul Iasi. Unul dintre ele vizeaza, spunem noi, o investitie extrem de mare in zona centrala si care a venit sa completeze un proiect mai vechi al municipiului, demarat undeva in 2003-2004, si care a fost obtinut printr-o finantare a unui fond american. Este vorba de Muzeul Municipal. Astfel, am salvat o cladire istorica si am reusit sa avem si un muzeu municipal pe care il au multe orase europene. De asemenea, am finalizat si proiectul ce tine de managementul traficului, care a fost finalizat si el si este in faza de punere in functiune. Al treilea proiect tine de finalizarea regenerarii zonei Lapusneanu – Piata Unirii. In acest mod, usor-usor, reusim si noi sa conturam kilometrul ZERO al urbei, ca un loc de referinta al tuturor locuitorilor si al celor care ne viziteaza”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Citeste si: Politistii locali din Iasi, prinsi pe picior gresit de primarul Mihai Chirica

Citeste si: Primarul Mihai Chirica, gest emotionant dupa atentatele din Paris – FOTO

Citeste si: James Arthur, prezent la Palatul Roznovanu, alaturi de primarul Mihai Chirica – UPDATE FOTO, VIDEO
Comentarii
  • Piticule porno, tot orasul este plin de chioscuri tip ,,vagon,, amplasate pe trotuare. Acestea comercilizeaza inclusiv si produse alimentare inghetata,sucuri, pana si tigari la bucata, dulciuri, etc ! Nu au apa potabila si grupuri sanitare! Suntem de lumea a III a ! Nicaieri in tara nu vezi aceasta tiganela pe trotuare! Dar tu nu vezi acest lucru, ai sa fii primar cand va zbura porcul, stai linistit! caricatura ce sti, cand este ziua ta sa iti facem cadou o oglinda sa te vezi si tu cum arati, mai avortonule!

Adauga un comentariu