Eveniment-Social

Primarul din Targu Frumos isi face campanie din bani piblici

Publicat: 09 oct. 2011
1

@ Gheorghe Tataru, edilul din Targu Frumos, cheltuie fara nici o jena banii bugetului local pentru a-si face campanie electorala @ Primaria a inceput sa deconteze alegatorilor excursii la manastirile din Moldova

Pentru ca institutiile de control ale statului nu indraznesc sa-l deranjeze, primarul orasului Targu Frumos, Gheorghe Tataru, continua sa-si bata joc de banii din bugetul local. In opinia lui, banii publici nu trebuie cheltuiti pentru a moderniza strazile sau retelele de utilitati, ci pentru a-si face campanie electorala.

Dupa ce a inaugurat in urma cu cateva luni niste stalpi de iluminat si un semafor cu o fanfara, Tataru a mai nascocit ceva pentru a-si face campanie electorala. De cateva saptamani, Primaria orasului Targu Frumos a inceput sa deconteze alegatorilor din oras excursii la lacasurile de cult din Moldova. De exemplu, in urma cu o saptamana, in week-end, 50 persoane au mers la manastirile din Neamt. Excursia, care a costat cateva zeci de milioane lei, a fost decontata din banii publici. Pentru a masca abuzul, in contabilitatea primariei se bifeaza faptul ca s-a decontat deplasarea echipei de fotbal la un meci. Dupa aceea, Tataru se asigura ca este laudat. Si astfel panourile din oras sunt umplute cu afise sau texte laudative in care cetatenii respectivi ii multumesc primarului pentru excursie. Dupa „pelerinajul” care a avut loc in urma cu o saptamana, pe panouri a si aparut un asemenea text. „Anul acesta parca mai mult ca oricand in orasul Targu Frumos au avut loc mai multe evenimente frumoase si importante care fac cinste edililor si locuitorilor acestui oras… Domnul primar Tataru prin coordonatorii Dan Carabulea si Cozma Viorica au insotit un grup de 50 de persoane intr-un autocar cu cele mai bune conditii. Este dovedit ca a lucra cu oamenii nu este simplu. A dovedit-o reusita pelerinajului la manastirile din tinutul Neamtului. Multumim primarului Gheorghe Tataru.”, este scris intr-unul din afisele de la panourile din oras, semnat „o pensionara”.

Ca de obicei, primarul Gheorghe Tataru a refuzat sa comenteze.
Comentarii
  • Pensionara Niculina Petrov, e una din metresele lu gigi, sa nu ne fie cu mirare ca il preaslaveste! Cordonatorii Carabulea si Coszma sunt 2 analfabeti ce pupa talpile mai marelui pentru mici favoruri.

  • Pricop Petru foloseste infrastructura Casei de Cultura G Ibraileanu pentru campania PNL, pt a asigura un nou mandat pletosului :))) Halt cu institutiile de cultura ale orasul :)))

  • Unde mai esti bumboana mea de gigi tataru,ca acum am gusa incarcata si nu am cui sa ma distainui.Imi pare nespus de rau de mult dupa tine atat mie cat si familiei mele iclusiv parintilor mei care m-au facut atat de prost.Cred si sper foarte mult,ca o sa-mi iau zilele dupa tine atat de ipocrit pot fi pentru ca nici mancarea nu mai merge la mine dupa ce ne-ai parasit.Pupate-as in partea dosala a ta,ca nu te mai am nici o data.

Adauga un comentariu