Local

Primarii au venit ca la nunta la Liga Alesilor Locali a PDL

Publicat: 13 apr. 2014
1

@ Alesii locali ai PDL s-au intalnit in weekend la Motel Bucium pentru a pune la cale organizarea campaniei pentru europarlamentare @ Acestia au venit ca la nunta, cu bani de acasa, trebuind sa achite pranzul care a urmat dupa discursurile noii conduceri

Noul sef al PDL Iasi a inceput mandatul cu o chermeza data pe banii alesilor din judet. Circa 60 de PDL-isti (multi au venit insa si cu sotiile ca sa para sala mai plina) s-au intalnit sambata in Bucium pentru a participa la „Liga Alesilor Locali” ai partidului. Intrunirea care se voia un tur de forta al noului sef al filialei iesene a PDL, profesorul Dumitru Oprea, a beneficiat in cea mai mare parte doar de prezenta consilierilor, viceprimarilor si primarilor din mediul rural din Iasi. Printre cei prezenti s-au numarat Liviu Bulgaru, cercetat penal pentru coruptie de DNA Bucuresti, fostul viceprimar al Iasului, Gabriel Grigore, secretarul general al PDL Costi Neagu, Constantin Serban, Eugen Oprisa. La intrunire nu au participat o parte din alesii locali si judeteni ai PDL. Surse din cadrul PDL au precizat ca participantii la „Liga Alesilor Locali” ar fi cotizat cate 100 de lei pentru protocolul care a urmat dupa discutii, aceleasi surse sustinand ca UNPR-istul Vasile Puscasu, patronul de la Motel Bucium, le-ar fi oferit un discount PDL-istilor.

Click aici pentru a vedea imagini.

Intrunirea a inceput cu un cuvant de deschidere al noilor lideri ai filialei, care au precizat ca scopul intalnirii ar fi socializarea, dar si pregatirea viitoarelor alegeri. Ordinea de zi a discutiilor a inclus prezentarea unei decizii interne a Biroului Permanent National, constituirea Ligii Alesilor Locali, prezentarea candidatului PDL Iasi la alegerile europarlamentare, dar si stabilirea unor masuri organizatorice privind desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.
Comentarii
Adauga un comentariu