Actualitate

Primaria vinde cateva zeci de „afaceri la cheie”

Publicat: 18 mart. 2015
1

@ Chiriile pe care primaria le vrea sunt de 7, 8, 15 sau 18 lei pe metrul patrat lunar, licitatia fiind programata pe 7 aprilie

Municipalitatea ieseana pregateste in perioada urmatoare o serie de licitatii pentru inchirierea catorva zeci de spatii comerciale. Acestea se afla in mai toate zonele din oras. Majoritatea dintre acestea se afla in Nicolina, dar sunt disponibile spatii chiar si pe bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Ciric si pe Splai Bahlui.

Cele mai mari spatii sunt unul de 270 mp de pe Nicolae Iorga, unul de 112 mp de pe Soseaua Nicolina, la parterul blocului 1005 sau unul de 153 mp, de la demisolul blocului 1 de pe Soseaua Bucium. Astfel, printre spatiile scoase la licitatie se numara cele de pe Bdul T. Vladimirescu de la nr. 40, terasa acoperita de pe Splai Bahlui Mal Drept, doua spatii la parterele unor cladiri de pe strazile Basota si Bandusa, precum si trei spatii de pe Soseaua Nicolina, de la parterele blocurilor 967, 988B si 99A.

Tot pe Soseaua Nicolina mai sunt spatii de inchiriat in demisolul de la blocul 954, la parterul blocului 1005B – tronsonul 3, sau la parterul blocului 774 de pe strada Neptun. Un spatiu de pe strada Petre Tutea, bloc 909, in care fostul chirias a investit 56.500 de lei e si el scos la inchiriat, ca de altfel si spatiul de la blocul 919 de pe aceeasi strada. Lista completa a spatiilor scoase la inchiriat de primarie poate fi consultata pe pagina online a ziarului.

„In functie de zona unde sunt aplasate aceste spatii, preturile de pornire la licitatie, pe metrul patrat, sunt de 7, 8, 15 sau 18 lei. Pentru participarea la aceasta procedura se va percepe o garantie de participare de cate 2.500 de lei, respectiv 5.000 de lei pentru spatiile de pe Nicolae Iorga, respectiv Tudor Vladimirescu”, au transmis reprezentantii Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat al Municipiului.
Adauga un comentariu