Eveniment-Social

Primaria taie panglica la podul de la Parcovaci

Publicat: 22 aug. 2011
1

@ Joi, 25 august, in prezenta mai multor invitati, printre care si parlamentari, primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, va taia panglica la noul pod peste Bahlui, realizat la Parcovaci

In prezenta unor oficialitati si reprezentanti ai clasei politice, printre care senatorul Florin Constantinescu si deputatul Vasile Mocanu, primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, va taia panglica la podul peste raul Bahlui din localitatea Parcovaci. „Nu exagerez, cetatenii din zona din Parcovaci asteapta de 100 de ani sa li se faca un pod peste Bahlui. Cand ploua, o buna parte din sat era complet izolata. Daca ploua, nu aveau cum sa-si duca vitele la pasune. Uneori, alaiurile de inmormantare treceau prin albia raului sa duca mortul sus, la cimitir”, a declarat Constantin Cernescu, edilul orasului Harlau.

Primaria a construit un pod care suporta si traficul greu. El are o lungime de 24 de metri si o latime de 6 metri, cu doua benzi de circulatie auto si este construit pe structura solida de beton. Investitia a fost realizata exclusiv din fonduri de la bugetul local. Constructia a demarat in anul 2008, iar costurile totale s-au ridicat la aproximativ 5,5 miliarde de lei vechi.

In perioada urmatoare, Primaria Harlau urmeaza sa repartizeze 60 de locuinte ridicate prin Agentia Nationala a Locuintei. Autoritatile locale dispun de 24 de garsoniere si 36 de apartamente cu doua camere. Au fost depuse aproximativ 400 de dosare de catre tinerii din oras care doresc sa primeasca o locuinta. In aceasta perioada, angajatii primariei analizeaza dosarele, urmand ca, la finalul acestei actiuni, sa se afiseze lista beneficiarilor.
Comentarii
  • hai sictair bou unflat de ****** ca da Cernescu bani la greu ca sa-i ridici statuie. Eu stau aici de zeci de ani si-l stiu ca pe palma mea dreapta cu care ma sterg la cur si stiu ca e prost cu gheata. Imi e greata de ce spui – pai ce a facut Cernescu ma? pod, bloace? de unde? nu tin cu hotii de la pdl ca de la mos Costica sarmanu nu a mai avut Harlau primar bun da Cernescu? pai e mai bun sclerozatul de Spinu. ma lasi?

  • Pod construit de ficiorsu, a uitat sa precizeze asta nu? Pai cum sa zica asta?A „castigat” fiusu licitatia si a facut marea minune de pod …ca nici nu mai stiu de cati ani e inceputa lucrarea, deci va dati seama cati bani au tocat acolo.

  • pai si eu astept sa se dea in folosinta blocurile anl.greu le mai da.facute intr-un an si le da in doi ani.sper sa nu faca careva jonglerii si sa le dea la cei care dau plicul mai gros ca sunt hotarata sa chem DNA-ul si nu glumesc cand spun asta.ii trimit la racoare pe cei din comisie care fac aranjamente!sa dea la cei care au dreptul si nu la cei care mai au case si mai vin sa le mai dea una.sunt atatea familii in orasul Hirlau care au cu adevarat dreptul la o locuinta ANL.Pe mine nu ma pacaleste nimeni, stiu ca i mare coruptia.sper sa nu se intample anul acesta ce s o imtamplat in anul 2**5 cand le o repartizat pe celelalte 2* de apartamente!Bafta!

  • atentie sateni!Acest ZUMBAILA din intimplare ajuns primar(saracu primar Costache intelectual si iubitor de oameni si frumos,ar muri inca odata daca ar vedea ce face inlocuitorul lui)VA SUGE ZILNIC DE BANI SI VA SFIDEAZA DIND PRIN ITERMEDIARIasa zisi oameni de afaceri apropiati-Disca,Mihailescu ,Mihulca,Tapusa,madam Melneciuc)salarii retardatului de fecior zis GIGI inginerul -salahor la Mihulca cu salariu de 25** pe luna,<>Alina Futilina ca sora medicala la madamSCOFALAsi Mariei lui CUCOS amanta -i care pute a pica de nespalata cei si altor Rogojini din primarie care-i fac SLUJ .Mai spala niste bani cu caracuda U.S.L-ista la PODUL JUMUIELII Pircanilor si defileaza prin satul plin de gunoaie ,dejectii mirositoare din santurile pacalici si pupator de cur,si expune modelul GOSPODARULUI MODEL>casa lui ca o sura tiganeasca si putoare specifica picailor.Opriti-va,minunativa,aplaudati.haliti din blidul pomanii,beti berea expirata a lui TITI Feasca si VOTATI,VOTATI…

  • Spaga sar lua ptr locuintele anl,daca ar ramane vechea comisie care a repartizat in 2**5,cu siguranta primarul cernescu va pune o comisie care sa fie cat mai corecta,asta am inteles dintr-o discutie purtata cu domnia sa.sa avem incredere.

  • baitas fara carte ca si Primarul ,ai fost ABURIT pentru ca SPAGA o ia FSplorin consilirul care si-a deschis biroul acasa ,nesuprtind aerul Primariei.De la primarie ridica salariul fara sa se przite o ora la servici.Atentie D.N.A si Curte de conturi.

  • dar de ce nu e bun cernescu ba bubalus,cine crezi tu ca e mai bun? cretu..daca e asa de bun cum se crede de ce nu e primar la el in deleni ca doar a candidat si acolo de vreo 3 ori. are si cernescu greseile sale dar nu e ca cretu un hot ordinar si un incult de pe pietria delediului hai sictir *********

  • de mult tipm locuitori de peste bahlui au asteptat un pod si cu ajutorul domnului primar Cernescu Constantin benificiem de un pod

Adauga un comentariu