Eveniment-Social

Primaria someaza E.ON in cazul exploziei blocului din Copou. Compania se joaca cu nervii locatarilor – GALERIE FOTO

Publicat: 12 oct. 2016

@ Primarul municipiului Iasi acuza compania E.ON ca se joaca cu nervii locatarilor din blocul distrus in urma exploziei din Copou @ Edilul a somat compania sa prezinte si un calendar cu procedurile ce vor urma sa le urmeze

Primarul municipiului Iasi someaza compania E.ON sa demareze mai rapid procedurile de consolidare a imobilului situat pe strada Vascauteanu, care a fost distrus de o explozie in urma unor acumulari de gaz. Chiar daca expertiza privind explozia blocului de strada Vascauteanu va fi gata la finalul anului, autoritatile locale au luat o serie de masuri.

Conform sefilor din Primaria Iasi, acestia au mai solicitat E.ON un calendar al pasilor pe care compania ii va urma si va trece propriu-zis la consolidarea imobilului care a sarit in aer la inceputul lunii august. Conform datelor aflate pana in prezent, explozia s-a produs in urma unei acumulari de gaze care a ajuns in subsolul imobilului. E.ON Gaz este principalul vinovat de producerea tragediei. Cu toate acestea, cei de la E.ON nu au fost in stare ca pana in prezent, dupa atata timp, sa aleaga un expert tehnic in constructii.

„Saptamana trecuta am avut intalnire cu proprietarii. Compania E.ON, fata de care am trimis o adresa, a inceput o jonglerie cu nervii oamenilor. Este adevarat ca le-a asigurat case de inlocuire pe perioada refacerii acelui bloc, dar blocul dupa seism s-a miscat si mai mult. Practic, daca pana la seism se mai deschideau unele usi, dupa nu se mai deschide nimic. Totul a luat-o razna acolo. Cauta niste explicatii subtile cu privire la alegerea unui expert tehnic in constructii care se pare ca inca nu a ajuns acolo. De asemenea, nu s-a demarat nici procedura de proiectare, locatarii nu au mai fost informati cu nimic si acestora le este teama sa mai intre in bloc pentru ca imobilul s-a miscat foarte mult. Oamenii stau cu chirie si au de crescut copii. Au avut nesansa ca dintr-o proprietate care le apartinea sa se mute cu chirie, iar bagajele sa le tina impachetate. O doamna mi-a spus ca si lucrurile care le-a mutat intr-un depozit au inceput sa se degradeze. Foarte multe opere de arta au fost distruse. Prin urmare, in scrisoarea pe care am trimis-o, am cerut E. ON sa ne prezinte un calendar cu pasii pe care si-i prognozeaza pentru a le putea transmite si noi oamenilor o perspectiva. Ca se va intampla la anul, ca se va intampla peste o suta de ani, macar omul sa stie si in felul acesta sa ii putem sprijini in continuare”, a declarat Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi.

Citeste si :  Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTO
Comentarii
  • ANGAJATII EON NU AU FACUT NIMIC TIMP DE CEL PUTIN 10 ANI ,FREACA MENTA SI ASTEAPTA CA FRAIERII DE LA FIRMELE FANTOMA SA LE FACA TREABA CE NU AU FACUT EI TIMP DE 10-15 ANI ,AU VANDUT VERIFICARILE SI REVIZIILE LA FIRME FANTOMA CARE NICI ACESTEA LA RANDUL LOR NU FAC NIMIC DECAT IMPROVIZATII DIN CAUZA NORMEI ABSURDE ,CUM SA FACI NORMA DE VERIFICARI SAU REVIZII CAND TOATA STRADA SARARIEI DE EX SCAPA GAZ ? DE LA NR 1 PANA LA 100 ? CUM SA FACI NORMA CAND TREBUIE REFACUTE TOATE INFILETARILE SI DE MULTE ORI TREBUIE FACUTE SI MODIFICARI PT CA INSTALATIILE STAU IN FORTA ? ANGAJATII EON S-AU OCUPAT DOAR DE FRAUDE ,INSELACIUNI SI SPAGA DE ZI CU ZI …

    • am văzut neregulile firmei E.ON, din sesizările de mai sus, De vină nu este E.ON-ul, de vină, sunt parlamentarii României care veghează cu ochii închiși la neregulile comise de către firmele particulare din România . Aceste fapte sunt de competența ministrului de resort și ale parlamentarului cu asemenea responsabilități . Eu nu cer arestarea imediată, a acestor persoane, responsabile, care privesc pasiv la nelegalitățile patronului neglijent, al firmei, E.ON , dar CSM-ul și Parchetul general, ar trebui să o facă de urgență !

  • EON e un sac fără fund, un “slujbaș al statului”, dar fără stăpân, un ceva ce demonstrează marea corupție existentă la furnizorii de energie electrică și gaze, un “mister” de care toți se leagă și nimeni nu face nimic. Pentru dumneavoastră, pentru mine și pentru toți ca noi este o bătaie cu morile de vânt. Să sperăm că va veni și ziua în care “morile de vânt” se vor prăbuși.

  • ANGAJATII EON SUNT NISTE ******* PENALE ,ASA ZISI MESERIASI CARPACI SI ALCOOLISTI MAJORITATEA BOSOROGI IMBUIBATI DE BAUTURA CAR SE FAC CA MUNCESC DE ZECI DE ANI- Mafia curentului și a gazului ESTE mână în mână cu statul. Emit factură peste factură care de multe ori nici măcar nu ajung în cutia poștală. Vrei nu vrei ești deconectat și pe lânga faptul că plătești taxa de reconectare stai și ca prostul până la 48 ore să fii reconectat. Dacă o să mai vină vreodată concurența,mă transfer chiar dacă prețul este mai mare.Eon ******* penale.

Adauga un comentariu