Eveniment-Social

Primaria reia demolarile in zona industriala

Publicat: 11 mai 2014
1

Odata cu incheierea sezonului rece, municipalitatea a avizat primele interventii care vizeaza patrimoniul CET. Astfel, luna trecuta primaria a avizat desfiintarea unor echipamente termoenergetice de la Cazanul cu Apa Fierbinte (CAF) 3 din cadrul CET 1. Pe de alta parte, municipalitatea a avizat si lucrarile de retehnologizarea a CAF 3 de la CET 1.

Pe lista autorizatiilor de construire emise la Iasi luna trecuta se numara si avizul dat Liceului Teoretic Economic „Virgil Madgearu”, pentru continuarea reparatiilor capitale la imobilul aflat in lucru, dar si pentru construirea unui nou campus scolar.

Beneficiara ai unei autorizatii primita de la primarie este si SC Servicii Publice SA, firma municipalitatii  care gestioneaza spatiile verzi, obtinand avizul Serviciului de Urbanim pentru realizarea bransamentului la reteaua de apa potabila la sediul pe care firma il ridica in zona Soselei Tudor Neculai.

„Pe lista autorizatiilor eliberate se mai afla si cea vizand construirea unui sediu de firma pe strada Trotus, acest proiect fiind prevazut a se realiza in conditiile asigurarii unui lot de 46 de locuri de parcare”, au precizat oficialii municipalitatii. Firma care a solicitat autorizatia pentru construirea unei cladiri de birouri pe strada Trotus este SC Rap Mar SRL, imobilul urmand sa aiba cinci niveluri si o inaltime maxima de 15 metri.

Citeste si: Circ si scandal la un bloc din Tatarasi! Politistii si executorul au intrat pe geam – FOTO, VIDEO

Citeste si: Ilegalitatile urbanistice din Iasi sanctionate cu pipeta
Comentarii
  • Nu stiu ce doriti sa faceti cu CET d-le primar al acestui mare oras dar noi cei care nici pana acum nu am primit salariile compensatorii ce facem? asteptam din 2011 tu ai fi asteptat atat timp? sa nu ai nici un venit are sa va bata DUMNEZEU.

  • Nichita si PSD impreuna cu PNL si PDL prin Surdu vor sa demoleze tot si sa isi insuseasca terenurile pt a face noi magazine mari

Adauga un comentariu