Actualitate

Primaria Iasi incepe deszapezirea cartierelor. Iata primele zone vizate

Publicat: 29 ian. 2014
1
In ultimele 24 de ore, in cadrul operatiunilor de deszapezire au fost utilizate circa 120 de tone de material antiderapant. Stocurile celor de la Citadin contin, in acest moment, 150 de tone de nisip, 380 de sare, 10 de clorura de calciu, 375 de tone de material antiderapant preparat. Cei de la Primaria Iasi au anuntat ca sunt pregatiti sa intervina o data cu racirea vremii, pentru urmatoarele doua zile fiind anuntate intensificari ale vantului, care ar urma sa atina in municipiu viteze de 70 km/h.

Citeste si CFR Calatori: 177 de trenuri ANULATE si restrictii de trafic pe opt linii
 

In ceea ce priveste asigurarea energiei termice, cei din Primarie spun ca nu sunt probleme, Dalkia avand pe stoc 111.000 tone de carbune, 8.274 tone de pacura, dar si contracte pentru furnizarea de gaze, care urmeaza sa fie activate cand va fi necesar. In ceea ce priveste energia termica livrata in acest moment de catre Dalkia, aceasta se ridica la valoarea de 114.3 gigacalorii pe ora.

In ceea ce priveste caratul zapezii din oras, noaptea trecuta cei de la Citadin au lucrat cu 16 camioane, fiind transportata in zona CA Rosetti zapada adunata de pe Independentei, Vasile Alecsandri, bulevardul Socola, strada Vasile Lupu, dar si din Podu Ros, Podu de Piatra, de pe podurile si pasarelele din oras, dar si o parte din zapada adunata din alveolele statiilor RATP. In cazul interventiilor din cartiere, au fost atacati deocamdata versantii Bucium, Galata, Ticau si zona Aurora.
Comentarii
  • Auzi 16 camioane ale renumitei firme CITADIN au carat zapada,TIGAI nu camioane.Mai cap de guma de primar nu 16 ci macar 60 de camioane ar trebui sa care zapada,ca in ritmul asta ne prinde iarna viitoare.PUTUROS PRIMAR mai avem ,nu invata nimic pe masura ce inainteaza in varsta.Cred ca la decontari o sa apara sute de camioane ca de,COMISIONUL E COMISION…

    • Da,da,ati vazut cat de multe camioane a scos Oprescu la Bucuresti? Pentru fiecare sector au fost arondate cateva zeci de camioane.si ce camioane1!! Nu tigaile lui nichita. cele mai putine camioane au fost in sectorul 3 adica74 la nr iar cele mai multe in sectorul 4 m,134 camioane. Ei ce ziceti de asa organizare???

  • a intrat o lama pe arcu, in spate la bila, printre blocuri. a luat zapada de pe strada si-a impins-o pe locurile de parcare si trotuare. cand s-au intors oamenii de la serviciu sa ia masina in casa sau s-o lase in mijlocul strazii?

Adauga un comentariu