National

Prima slujba la Catedrala Mantuirii Neamului

Publicat: 04 sept. 2016
1
Patriarhul Daniel oficiaza, astazi, prima slujba la Catedrala Mantuirii Neamului, eveniment la care asista si circa 2.500 de tineri care participa la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Toata Lumea. Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Romaniei, impreuna cu mai multi ierarhi, preoti si diaconi, oficiaza, duminica, prima Sfanta Liturghie la Catedrala Nationala.
La eveniment asista si circa 2.500 de tineri, veniti din diferite tari ale lumii, care participa la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Toata Lumea (ITO 2016), organizata de Arhiepiscopia Bucurestilor si Patriarhia Romana, in contextul Anului omagial al educatiei religioase a tineretului crestin ortodox.
In cadrul ITO 2016, tinerii au participat, vineri, la Sala Palatului din Capitala la conferinta cu tema Iisus Hristos – Bucuria Vietii, urmata de „Procesiunea Luminilor”. Tinerii s-au deplasat, purtand lumanari in maini, de la Sala Palatului pe Calea Victoriei pana la Catedrala patriarhala. Programul zilei de sambata al ITO 2016 a cuprins si un concert in aer liber, in Parcul IOR din Capitala, unde au cantat Elena Gheorghe, Smiley si trupa Bere Gratis.Comentarii
Adauga un comentariu