Magazin

Prima reactie a lui TUDY IONESCU, dupa declaratiile facute azi de OANA ZAVORANU la adresa lui!

Publicat: 08 iul. 2016
1

Dupa ce Gabriela Vranceanu Firea a castigat primaria Capitalei, o noua veste a starnit valuri de comentarii dupa ce Tudor Tim Ionescu a fost numit in functia de viceprimar, deoarece el este recunoscut mai degraba pentru faimoasa filmare din perioada in care era iubitul Oanei Zavoranu.

Oana Zavoranu nu a fost incantata de succesele in politica ale fostului iubit. „Dansul a urmarit sa se afiseze cu o vedeta de talia mea pentru ca nu stia ce facea dansul cu aceste facultati si masterate. Si le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu stiu ce facea dansul daca nu era finul lui Calin Popescu Tariceanu„, a spus fiica Marioarei Zavoranu.

R Buna ziua, felicitari in primul rand!
T.I. Buna ziua, multumesc!
R Un mijloc inedit pentru viceprimarul Capitalei! (n.r. Tudor Ionescu se deplaseaza cu un scuter)
T.I. Traficul e greu si… mai facilitam traficul.
R Ce asteptari aveti?
T.I. Am vorbit deja, dar multumesc!
R Ati primit vreun mesaj inedit de felicitare de la anumite persoane, la care nu va asteptati? Oana v-a felicitat?
T.I. Pardon, ma scuzati!” a incheiat Tudy Ionescu, vizibil deranjat de intrebarea legata de fosta sa iubita.

Tudor Tim Ionescu detine o cota parte de 50% dintr-un apartament de 68 de metri patrati din Bucuresti, mostenit in 2013. El mai are un autoturism Volkswagen fabricat in 2008 si un motociclu Piaggio din 2011. Ionescu este asociat si administrator la trei firme: Wine Village SRL, AS-PO Constructii de Masini SRL si Atma – Nana SRL avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al bauturilor in magazine specializate, sisteme de pompe industriale si, respectiv, producerea industriala de paine si produse de patiserie. De asemenea, detine functia de vicepresedinte ALDE sector 3. El a avut un venit de 1062 de lei ca director al Wine Village SRL.
Adauga un comentariu