National

Prima reactie a fostului ministru Alexandru Athanasiu dupa anuntul DNA

Publicat: 26 sept. 2014
1

Fostul ministru Alexandru Athanasiu, vizat de cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a noua fosti ministri, sustine ca nu a luat mita, nu a spalat bani, ca nu este nici socat, nici disperat in legatura cu acest anunt, ci priveste cu mult calm si liniste sufleteasca.

Citeste si BREAKING NEWS. Ministrii din dosarul Microsoft, URMARITI PENAL – UPDATE

„Nu sunt nici socat, nici disperat, pentru ca aceste probleme au mai fost cercetate de DNA in urma cu mai multi ani si analizate foarte serios. Nu s-a gasit absolut nimic ilegal. Mai mult decat atat nu stiu ce sa spun, sunt jurist si un om onest in viata, iau act de aceasta cerere a procurorului sef al DNA, e legitim sa faca cercetari, dar privesc cu calm si cu foarte multa liniste sufleteasca”, a declarat Alexandru Athanasiu intr-o interventie telefonica la un post de televiziune.

Citeste si Athanasiu: Oportunistii si corigentii fac politica azi

„N-am luat mita (…), nu am spalat bani, nu am conturi offshore, nici in strainatate in banci”, a mai sustinut Athanasiu, ministru al Educatiei si Cercetarii in perioada 2003-2005. Intrebat daca a fost invitat la audieri, fostul ministru a raspuns negativ.
Adauga un comentariu