Curiozitati

Prima decizie in cazul Gheorghe Dinca

Publicat: 07 oct. 2019
9

O decizie importanta a fost luata in cazul lui Gheorghe Dinca! Acesta va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca are sau nu discernamant.

Potrivit Antena3, o comisie speciala se va deplasa marti la Penitenciarul Jilava pentru ca aceasta expertiza sa aiba loc. 

Va reamintim ca in fata anchetatorilor Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o pe Luiza Melencu, disparuta in luna aprilie, si pe Alexandra Macesanu, disparuta in luna iulie. 

Recent, un barbat care a intrat in casa lui Gheorghe Dinca a facut marturisiri socante. Barbatul povesteste cum a vazut in camerele de la parter santuri sapate peste tot, neavand o explicatie pentru acestea. "Casa parea din Familia Adams. In prima camera ar fi fost un magazin. Erau niste gropi, n-am inteles de ce era asa rascolit. Dupa aceea… erau un fel de santuri. Erau sapate. Urmatoarea camera era o incapere unde era un sant pe mijloc cu niste scari, eu nu am stiut ca el a avut service auto", a spus barbatul pentru Antena3. 

De asemenea, s-a aflat ca unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca are un dosar penal pentru trafic cu arme si munitie. "Ar trebui identificarea unor persoane din Arad. Sunt niste lucruri care nu sunt lamurite. Stiati ca unul din fiul lui Dinca are dosar penal pentru trafic de arme si munitii", a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Macesanu.
Adauga un comentariu