Magazin

Prietena Zinei Dumitrescu sare la gatul lui Catalin Negreanu, fiul vedetei: A lasat-o fara buletin, ca sa nu fuga din azil!

Publicat: 12 oct. 2012
1

Aurora Ionescu, o femeie de afaceri care n-are nici o treaba cu lumea mondena, este socata de faptul ca prietena ei de suflet, Zina Dumitrescu (76 de ani), nu are, la azilul unde locuieste acum, haine mai acatarii si cartea de indentitate. Desi creatoarea de moda a iesit zilele trecute, la Acasa TV, cu declaratii privind traiul bun pe care il duce la Casa Snagov, iata ca Zina ascunde, de fapt, multe nemultumiri. Toate, legate de comportamentul baiatului ei, Catalin Negreanu.

Zina parea multumita, zilele trecute, cand reporterii postului TV Acasa au vizitat- o la azilul Casa Snagov, unde ea traieste de mai bine de o jumatate de an. Celebrul designer a laudat conditiile decente de aici, insa a omis sa povesteasca despre nedreptatile pe care i le face fiul ei, Catalin Negreanu, cel care, de fapt, a si „internat- o” in acest camin de batrani, scrie Libertatea.ro.

„Nu-mi vine sa cred ca patronul azilului nu-si aminteste de faptul ca insist sa o iau pe la mine, la Ramnicu Valcea, asa cum am facut si anul acesta, in luna august. El poate confirma cererea pe care m-a pus sa o semnez. In urma cu trei saptamani, am trimis o masina dupa Zina, ca sa o iau din nou, iar fiul ei a amenintat- o ca daca pleaca de la azil, fie si un weekend, nu-i mai plateste taxa (n.r. – in jur de 2.000 de lei) si ca o lasa pe drumuri. Pot spune mult mai multe, dar ma abtin pentru a nu stirbi onoarea doamnei Zina Dumitrescu vizavi de relatia cu baiatul sau, care nu merita sa aiba o asa mama”.

Aurora e nedumerita si de faptul ca Zina nu poate pleca oricand din azil, cu atat mai mult cu cat ia cu brio testele de memorie: „Zina este in deplinatatea facultatilor mintale, a vazut acest lucru o tara intreaga prin intermediul televiziunilor. Saptamanal i se face testul de memorie si este foarte bine. Din cea mai eleganta si cea mai stilata doamna, nu are la azil haine elegante si nici cartea de identitate, ca sa poata iesi in lume!”, adauga, suparata, Aurora Ionescu.
Comentarii
  • E o situatie fericita sa poata sta la azil fara sa incurce fara rost viata fiului ei.Fiul nu poate fi obligat sa isi ia mama acasa atata timp cat este mult mai bine ingrijita la azil.Si nici nu e drept si corect fata de fiu.Numai o gandire tateasca a unora dezinformeaza si ii vor raul Zanei.

Adauga un comentariu