Diverse

Previziuni karmice pentru toamna anului 2019: Cele trei zodii lovite de norocul vietii lor

Publicat: 08 oct. 2019
2

Cele mai noi previziuni karmice, cele pentru toamna aceasta vin cu surprize placute pentru trei semne zodiacale. Zodiile de pamant vor avea parte de momente extraordinare si, se poate spune, ca norocul apare in viata lor intr-o maniera de necrezut. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru urmatoarele trei luni.

Previziuni karmice pentru toamna aceasta: Zodiile de foc
Leii, Berbecii si Sagetatorii vor avea o toamna plina de suisuri si coborasuri. Pentru Sagetatori, toamna aceasta va fi una decisiva cu privire la relatiile parteneriale ori chiar la relatiile din familie. De greu vor da si Berbecii in perioada care urmeaza, dar tot raul va fi spre bine pentru ei. Leii au cea mai buna toamna din ultimii ani.

Zodiile de apa
Racii, Scorpionii si Pestii au o toamna care sta sub semnul dragostei. Pestii fac niste pasi importanti in relatia lor, poate chiar marele pas undeva in luna octombrie. Scorpionii s-ar putea sa inceapa o relatie noua. Sunt curtati de tot felul de persoane si, pana la urma, vor alege ce e mai bine pentru sufletul lor. Racii vor avea o toamna ca o continua luna de miere.

Zodiile de aer
Gemenii, Balantele si Varsatorii vor pune ceva mai mare pret toamna aceasta pe cariera. Nu este exclusa o reconversie profesionala mai ales pentru Varsatori si Balante, care in ultima vreme se tot plang de anumite lucruri la actualul lor serviciu. Vor fi pusi in situatii noi si vor avea parte de schimbari fundamentale.

Zodiile de pamant
Taurii, Fecioarele si Capricornii vor avea o toamna de vis. Taurii si Fecioarele vor da de un noroc nesperat, iar Capricornii vor fi nevoiti sa faca si ei niste schimbari din punct de vedere profesional, ba chiar vor fi avantajati din toate punctele de vedere.
Adauga un comentariu