Eveniment-Social

Presedintele CSM vine astazi la Iasi

Publicat: 01 apr. 2008
1

Judecatorul Lidia Barbulescu, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), va veni astazi la Iasi pentru a avea o intalnire cu judecatorii si procurorii din raza Curtii de Apel. Alaturi de presedintele CSM va veni si judecatorul iesean Ana Cristina Labus, membru al CSM. Aceasta intalnire de la Iasi are loc dupa ce ieri, membrii delegatiei de la CSM s-au oprit si au discutat cu magistratii de la Curtea de Apel Bacau.

„Manifestand consecventa in realizarea proiectului de activitate pe anul 2008, prezentat plenului CSM la momentul candidaturii pentru functia de presedinte al CSM, doamna judecator Lidia Barbulescu intentioneaza ca in cadrul acestor intalniri sa consulte magistratii in legatura cu problemele concrete cu care acestia se confrunta in derularea activitatii profesionale, cu intentia motivarii acestora in sensul coparticiparii la deciziile strategice care vizeaza functionarea sistemului judiciar romanesc, sa intareasca astfel legatura cu corpul magistratilor”, a declarat judecatorul Cecilia Morariu, purtatorul de cuvant al CSM. In cadrul intalnirii de astazi va fi dezbatuta cresterea transparentei sistemului judiciar. Mai concret, presedintele CSM doreste sa gaseasca anumite solutii pentru ca magistratii sa dezvolte programe de educatie civica si juridica prin intermediul Biroului de Informare Publica. O intalnire similara va avea loc maine la Curtea de Apel Targu Mures si peste doua zile la Brasov.
Comentarii
  • FELICITARI doamnei judecator LIDIA BARBULESCU pentru intentia de a consulta magistratii….poate le aminteste ca ar trebui sa fie CORECTI la ce salarii au….oamenii vor avea mai multa incredere in justitie…

Adauga un comentariu