Actualitate

Presedintele CJ Constanta ridicat cu forta de DNA. Nu are voie sa paraseasca tara – UPDATE VIDEO

Publicat: 15 ian. 2014
1

UPDATE 15:13 – Nicusor Constantinescu este audiat la DNA, unde a ajuns intre timp si avocatul sau, in conditiile in care seful CJ ar fi refuzat sa dea declaratii in fata anchetatorilor. Conform unor surse judiciare, Nicusor Constantinescu ar fi vizat intr-un dosar in care sunt cercetate mai multe persoane suspectate de plati nelegale din bugetul public. Aceleasi surse afirma ca pana la acest moment Constantinescu nu ar avea o calitate procesuala in acest dosar, dar ca era necesara audierea lui la DNA – Serviciului Teritorial Constanta.
UPDATE 15:12 -Nicusor Constantinescu nu are voie sa paraseasca tara. Acesta a fost prins dupa o urmarire cu masinile pe strazile din municipiu. Mai mult, gardienii din CJ au incercat sa-i opreasca pe politistii care venisera sa-l ridice pe presedintele institutiei. Acestia au inconjurat masina fortelor de ordine, pentru ca presedintele CJ sa poata scapa de oamenii legii.
STIRE INITIALANicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), acesta fiind acuzat de abuz in serviciu pentru plati facute ilegal din fonduri publice. Presedintele CJ Constanta a fost convocat de mai multe ori la DNA pentru a da o declaratie si pentru a lua la cunostinta acuzatiile, dar a refuzat de fiecare data sa se prezinte.
In consecinta, procurorii au dispus aducerea cu mandat a lui Nicusor Constantinescu la sediul local al procuratorii anticoruptie. Audierea lui Constantinescu este in curs. Conform unor surse judicare citate de Romania TV, presedintele CJ Constanta ar fi dispus efectuarea unor achizitii publice ilegale, platile pentru ele fiind facute tot impotriva prevederilor legale, potrivit romaniatv.net
Sursa video: realitatea.net.
Comentarii
Adauga un comentariu