International

Presedintele care le cere femeilor sa nu-si mai usuce parul cu foehnul. Vezi de ce

Publicat: 10 apr. 2016
1

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, le-a cerut femeilor sa nu mai foloseasca uscatoare de par si le-a dat sfaturi despre cum sa isi aranjeze parul, in contextul in care tara se confrunta cu o puternica criza de energie.

Autoritatile venezuelene au luat in ultima vreme mai multe masuri pentru reducerea consumului de energie. Saptamana trecuta, Maduro a semnat un decret prin care angajatii statului nu vor mai lucra vinerea, in urmatoarele doua luni, relateaza The Independent.

Totodata, liderul Venezuelei le-a cerut cetatenilor sa faca tot ce pot pentru a economisi electricitate, cum ar fi sa nu mai foloseasca aparate electronice si sa seteze temperaturi mai ridicate la sistemul de aer conditionat.

Maduro s-a adresat in special femeilor, carora le-a cerut sa nu mai foloseasca foehnul decat pentru ocazii speciale.

„Mereu am fost de parere ca o femeie arata mai bine cand pur si simplu isi trece degetele prin par si il lasa sa se usuce natural. Este doar o idee pe care o am”, a aratat seful statului venezuelean.

Nicolas Maduro le-a cerut cetatenilor sa faca si alte mici schimbari in viata de zi cu zi, cum ar fi sa isi intinda rufele la uscat afara si sa nu mai foloseasca aparate pentru acest lucru.

Nu toata lumea a primit cu deschidere sfaturile sefului de stat. „Daca presedintele crede ca, daca nu ne mai uscam parul, va ajuta, atunci problema este mult mai grava decat credeam”, a declarat un locuitor din capitala Caracas, pentru Al Jazeera.
Adauga un comentariu