National

Presedinte PSD: Mi-am dat demisia. Dragoste cu sila nu se poate

Publicat: 01 sept. 2016
1

Deputatul Catalin Radulescu a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte PSD Diaspora.

„Astazi mi-am inaintat demisia din functia de Presedinte PSD Diaspora . Am fost onorat sa indeplinesc acesta functie , le multumesc Dlui Presedinte de atunci care mi-a facut nominalizarea Dlui Victor Ponta si Presedintelui actual Psd Liviu Dragnea pentru increderea acordata si am fost onorat sa fac parte atat din Biroul Permanent Psd si din Cex -ul Psd alaturi de ceilalti colegi ai mei din tara.

Am incercat sa dau tot ce e mai bun din mine, sa insuflu dorinta de a schimba mentalitatea negativa a romanilor fata de Psd , sa creez echipe de Militanti Psd in fiecare tara care sa mediatizeze toate realizarile Psd si ale Guvernului Ponta atat pe Facebook dar si in presa scrisa si la televiziuni, m-am deplasat in fiecare tara pentru a simti Pulsul , realitatile, si a discuta problemele pe care le intampina compatriotii nostrii in consulate , in tarile respective si a gasi propunerile legislative care sa corecteze aceste probleme grave. Am depus doua Initiative legislative , una prin care 30 la suta din posturile din consulate sa fie ocupate de romanii din Diaspora si a doua initiativa de constituirea unui fond international in care sa se depuna cate un euro din fiecare taxa consulara si care sa fie destinat numai pentru repatrierea romanilor decedati in strainatate. M-am straduit sa colaborez cat stiu eu mai bine cu conducerile Organizatiilor Psd din cele 12 tari si sa facem impreuna o strategie care sa duca la castigarea alegerilor in Diaspora.

Am avut oameni langa mine in aceste tari care au inteles dorinta mea de a castiga dar si oameni care au alte interese. Celor care au fost langa mine si au inteles le multumesc din suflet si vor ramane prietenii si prietenele mele, celorlalti le doresc succes. Mi-am facut totdeauna datoria intr-o functie de partid si nu am pierdut niciodata. Insa dragoste cu sila nu se poate si nu pot accepta ca dupa atatia ani de politica sa fiu partas la un Esec nedorit de mine. Asa ca voi lasa la latitudinea conducerii partidului sa nominalizeze o alta persoana care poate face mai mult si care poate sa mobilizeze altfel membrii din Diaspora.

Prefer insa sa ma ocup de insarcinarile pe care le am ca vicepresedinte in cele doua comisii din Parlament si unde am expertiza si sa fiu activ in Organizatia Psd Arges unde sunt Vicepresedinte si al carei Deputat sunt. Raman insa oricand la dispozitie cu orice sfat sau orice contact sau sustinere pentru organizatia Psd Diaspora pe care am condus-o”, a transmis Catalin Radulescu.
Adauga un comentariu