Actualitate

„Premiul 112” pentru Serviciul de Telecomunicatii Speciale

Publicat: 18 apr. 2013
1

Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a fost distins cu Premiul pentru excelenta – Contributii remarcabile in educare si informare 112, in cadrul Galei Europene a Premiilor 112, care a avut loc la Riga, in Letonia.
Romania si alte opt state premiate au fost recompensate pentru devotamentul cu care au promovat si imbunatatit Numarul de Urgenta 112, ceremonia avand loc in prezenta a peste 300 de reprezentanti ai serviciilor de urgenta, ai unor institutii europene si organizatii internationale.

Premiul international obtinut de STS este al treilea dupa cele din 2009, tot pentru educare si informare, si cel din 2012, pentru salvarea remarcabila a unui grup de turisti belgieni.
Ultimul Eurobarometru al Comisiei Europene, referitor la Numarul unic european de urgenta 112, arata ca Romania se afla pe primul loc la informarea si educarea populatiei in UE.
La ceremonia organizata de Asociatia Europeana a Numarului de Urgenta (EENA) in colaborare cu Sectiunea Serviciilor de Urgenta din cadrul Uniunii Europene participantii au tinut un toast ca semn de recunostinta si de sustinere pentru castigatorii din Romania, Franta, Olanda, Finlanda, Polonia, Slovacia, Croatia si Letonia.Adauga un comentariu