Eveniment-Social

Premii valoaroase pentru Teatrul „Luceafarul”

Publicat: 06 iun. 2011
1
Teatrul pentru Copii si Tineret „Luceafarul”, reprezentant al Romaniei la cea de-a XV-a editie a Festivalului International al Artei Papusaresti, care s-a desfasurat in perioada 30 mai – 5 iunie, la Praga, a reusit sa obtina si in acest an doua premii valoroase.
Festivalul a reunit trupe si spectacole de teatru din 23 de tari, printre care Germania, Elvetia, Belarus, Canada, Iran, Belgia, Olanda, SUA, Croatia, Mexic, Rusia, Romania si altele. In acest an, Teatrul „Luceafarul” a deschis competitia de la Praga, sustinand o reprezentatie a spectacolului „Cartea junglei” dupa R. Kipling, regizat de Oana Leahu.
Acesta a prezentat spectatorilor cehi aventurile lui Mowgli prin intermediul a peste 100 de papusi de diferite dimensiuni, a marionetelor, a mastilor, a muzicii si a plasticii vizuale, reusind sa obtina doua distinctii valoroase din partea juriului: trofeul „The Children Award-Premiul publicului” si premiul special pentru regia spectacolului si combinarea unor stiluri diverse de papusi.Adauga un comentariu