National

Premierul PNL in asteptare a mai identificat o problema a Guvernului Ponta dar nu zice nimic despre o solutie

Publicat: 12 mai 2015
1

Premierul PNL in asteptare, Catalin Predoiu, continua sa ne uimeasca cu discursul demagogic pe care il are de ceva timp. Acesta a declarat marti ca Guvernul Ponta nu face nimic pentru a stopa migratia tinerilor din Romania. Despre o solutie concreta la aceasta problema nici nu a adus vorba.

„Cred ca gresim vorbind de problema tinerilor. De fapt, tinerii sunt o solutie si pentru provocarile pe care le aveti in fata si pentru Romania. Faptul ca voi nu ati fost vazuti ca o solutie, ci mai degraba ca o alta problema pe agenda publica ne-a condus la o realitate dramatica”, a afirmat Predoiu, la dezbaterea „Somajul in randul tinerilor”.

El a precizat ca din totalul somerilor 24% sunt tineri si a aratat ca aceasta ar fi o explicatie pentru migratia tinerilor.

„Este grav ca nu se face nimic coerent pentru a se stopa acest declin. Nu este nicio surpriza ca Guvernul Ponta nu face nimic, fiind un guvern al baronilor corupti. Este paradoxal ca un premier tanar sa nu faca nimic pe termen mediu si lung pentru rezolvarea problematicii tinerilor”, a spus prim-vicepresedintele PNL.

Predoiu a indicat ca este nevoie, printre altele, de un program coerent, pe termen lung, adresat tinerilor, un sistem de ocupare in mediul privat, stimularea meritocratiei in randul tinerilor.

„Un guvern care vrea sa sprijine tinerii trebuie sa cheltuiasca”, a declarat liberalul.

La dezbatere au mai participat liberalii Ionut Stroe si Costel Alexe.
Comentarii
Adauga un comentariu