National

Premierul Dacian Ciolos pregateste o evaluare a ministrilor

Publicat: 20 iun. 2016
1
Premierul Dacian Ciolos pregateste o evaluare a ministrilor din cabinetul sau si, cel mai probabil, o remaniere la sfarsitul acestei luni. Dacian Ciolos a anuntat ca urmareste indeaproape activitatea fiecarui ministru si se arata nemultumit de modul in care au fost gestionate anumite situatii. Totodata, el le-a spus ministrilor sa fie mai activi din punct de vedere al comunicarii.
Vehiculati pe lista scurta a remanierilor sunt Achim Irimescu – ministrul Agriculturii, Adrian Curaj – ministrul Educatiei, Petre Toba – ministrul Afacerilor Interne si Dan Costescu – ministrul Transporturilor. Ministrul Irimescu ar fi vizat de aceasta schimbare, dupa ce motiunea simpla pe Agricultura a trecut de Camera Deputatilor.
La Educatie, premierul Ciolos nu ar fi fost multumit de cum a fost a gestionat problema plagiatelor, iar ministrul Toba este suspectat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat. De asemenea, prim-ministrul ar fi nemultumit si de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.Adauga un comentariu