Actualitate

PREMIERA! Iasul va avea POLITIE CALARE

Publicat: 24 aug. 2016
1
Conducerea Primariei Iasi a anuntat astazi ca in perioada urmatoare va fi infiintat un departament al politiei calare dupa modelul european. Primarul Mihai Chirica a spus ca la Iasi vor fi adusi cinci cai pana la sfarsitul anului si vor fi instruiti cinci agenti din cadrul Politiei Locale care sa lucreze in acest asa zis departament. Edilul a aratat ca este o initiativa care, printre altele, poate schimba si fata orasului asta pentru ca in orase din Franta, Germania sau Anglia, politia calare este foarte bine implementata si functionala. 

Vezi si La Iasi, linuta se face calare si se lasa cu bataie. Barbat la spital, dupa ce a participat la cursa

„Vom cumpara cinci cai si sper sa gasim minim cinci politisti. Sper ca imaginea Iasului sa se imbunatateasca. Nu este o gluma. Am vazut cum se prezinta politia calare in Franta sau Germania si vrem sa preluam modelul”, a spus primarul Mihai Chirica.Comentarii
 • Fix asta lipsea Iasului!
  In loc sa puna ceva mai multa benzina in tigaile de Logan detinute de Politie ceva in plus pentru cei care ne apara si au in grija orasul sa gandit un dinozaur din Politie sa aduca niste cai …..vai pu.la noastra de prostalai ….
  De cand sau terminat alegerile locale nu se face nimic, in mijlocul verii nu se asfalteaza nu se vopseste, nu nimic ….. pana la urmatoarele alegeri nu mai facem nimic, sau poate la iarna se apuca si dom Chirica de treaba!
  Cu toate astea nimeni nu spune nimic nimeni nu reactioneaza in vreun fel, un oras plin de inghesuiti in care nu se intampla nimic, la coada vacii suntem fata de Cluj, Timisoare etc

  • Lui Justp.
   Plangi cumva dupa Nichita, ala daca facea ceva isi lua spaga cuvenita.
   Asa a ajuns Iasul sa nu mai aiba industrie si sa fie cel mai poluat oras din romania ca a fost condus de „martafoi” ce nu aveau nimic cu orasul, iar acum cand este condus de unul nascut in judetul Iasi strambi din nas si spui ca nu-ti place.

 • Domnule Primar le stricati „socotelile” politistilor locali daca ii urcati pe cai deoarece nu vor mai putea sa stea cate patru in logan la iesirea dinspre palatul Braunstein sa sanctioneze soferii ca trec prin statia de tramvai in timp ce puii de tiganii fura din buzunarele cetatenilor in statiile de tramvai din Piata Unirii.
  Le stricati ploile ca sunt invatati sa circule cate 3-4 in masina umbland airea pe strazi.

 • De ce să mai cumpere primăria cai, când sunt destui care se plimbă şi pasc agale până şi în buricul târgului?
  Deci, Iaşul va deveni capitala … umorului, când vom vedea gloabele comunitare, călărite de miliţienii comunitari şi intervenind în forţă pe Pietonalul Stefan cel Mare şi Sfânt ori pe Lapuşneanu !!!
  Probabil că vor mai trebui ceva bani şi pentru încălţămintea antiderapantă a bietelor gloabe!
  Bagi bani în ceva de interes public, cum ar fi nişte indicatoare de interzicere a accesului traficului greu în oraş, sau pentru nişte gherete unde să şadă miliţocii la Metro şi să devieze TIR-urile pe centură, nu îi bagi în „parfumul de epocă” din mintea obosită a primarului!

 • Chestia cu caii nu-i noua,SIMIRAD avea aceiasi intentie PROASTA,CHICHIRICA FIIND copilul de curte A LUI COTUSCA preia ideile,vreau sa-l vad pe ROMAN V. SI GRUMEZA G pe cai mari,,urmatoarele idei a lui chichirica,PIXURI cu g.p.s;,esarfe la gitul pol. loc. albe sa fie,sapci,pentru baieti,embleme si matricole,pusti pentru fete si pustoaice pentru baieti,CRED CA MULTE ZILE NU VA AVEA LA PRIMARIE???

 • Primaria Iasi nu reuseste sa dea de mancare la 2-3 cai ridicati d epe domeniul public, abandonati dupa lege si primarul vrea 6 cai la Politia Locala? Unde sa stea caii astia? Cine se ocupăa de ei? De ce sa chinui bietele animale intr-un oras peste limita de poluat?

Adauga un comentariu