Eveniment-Social

Pregatiri pentru o noua editie „Zilele municipiului Pascani”. Primaria asteapta propuneri de artisti

Publicat: 06 mai 2015
1

Ieri, de la ora 10:00, la Primaria Pascani a avut loc prima intalnire a Comisiei de organizare a Zilelor Municipiului Pascani. In cadrul comisiei au fost discutii de organizare in ceea ce priveste partea de inchirieri, securitate, amplasament, prezentatori, artisti etc. Evenimentul va avea loc in perioada 3-5 iulie la baza sportiva a CSM Pascani, asa cum s-a si obisnuit de cativa ani.

Presedintele comisiei de organizare, viceprimarul Vasile Axinte, a propus ca ziua de vineri, 3 iulie, sa fie dedicata in totalitate artistilor locali. Directoarea Bibliotecii Municipale a venit cu propunerea ca evenimentele desfasurate anul trecut sa continue, pentru ca au deja traditie si sunt asteptate de cetateni.

„Ca noutate, Casa de Cultura alaturi de Clubul Copiilor doresc anul acesta sa organizeze in centrul Municipiului o demonstratie de karting. Firma aleasa prin vot de comisie a fost Axial Music din Bacau. Au fost primite 3 oferte: Axial Music Bacau, Sprin Media Group  Bucuresti si Live Artist”, a precizat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon. Comisia de organizare asteapta propuneri de la cetateni cu privire la artistii doriti sa urce pe scena din incinta bazei sportive CSM in acest an. 

Iata artistii propusi de comisie, cat si de firma Axial Music:

– Akcent si Lidia Buble&Maxim
– Cargo
– Anastasia Lazariu
– Corina Chiriac
– Bandidos
– Doinita si Ionut Dolanescu
– Ansamblul Folcloric Codrii Neamtului
– Ansamblul Folcloric Cununa de pe Somes
– Mircea Baniciu & Vlady Knejevici & Teo Boar
– Ioan Gyuri Pascu & Blue Walkers
– Voltaj
– Parazitii
– Ruby
– Compact
– Angela Rusu
– Mihai Ciobanu
– Amadeus
– Maxim
– Ansamblul Folcloric Busuiocul Bacau
– Ion Paladi
– Taxi
– Loredana Groza
– Stefan Banica Jr.
– Zdob si Zdub
 
 Propuneri de prezentantor:

1. Daniel Iordachioaie si Corina Danila
2. Morar si Buzdugan
Cei care doresc sa vina cu alte propuneri in afara listei pot lasa un comentariu, iar noi le vom prezenta celor de la primarie.
Adauga un comentariu