Actualitate

Prefectul Iasului, Romeo Olteanu, a demisionat – UPDATE

Publicat: 11 aug. 2014
1

UPDATE 15:39 – „Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a solicitat prefectului judetului Iasi, Romeo Olteanu, demisia de onoare, in urma evenimentelor in care a fost implicat in data de 10 august 2014. Domnul Romeo Olteanu a demisionat din calitatea de prefect al judetului Iasi, atributiile functiei fiind preluate, potrivit art. 3 din Hotararea 460/2006, de subprefectul Bogdan Abalasi, care va asigura interimatul pana la numirea noului prefect. In proxima sedinta, Guvernul va adopta Hotararea pentru eliberarea din functie a domnului Romeo Olteanu”, se arata intr-un comunicat oficial pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si Socant! Prefectul Iasului, prins baut la volan. Doua masini distruse – UPDATE FOTO, VIDEO

STIRE INTIALA – In urma incidentului de ieri, cand prefectul Iasului, Romeo Olteanu, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a fost implicat intr-un accident rutier, Vice prim-ministrul Romaniei, Gabriel Oprea, i-a cerut prefectului demisia de onoare. Prefectul a demisionat din functie, iar atributiile sale urmeaza sa fie preluate de subprefectul Bogdan Abalasi, care va asigura interimatul pana cand functia va fi preluata de un nou prefect.
Comentarii
  • Sa-si ia dupa el si toti prietenii de pahar. Si la mai multi ani pe Vicol 10. Abuz in serviciu combinat cu sofat accindent si consum de alcoolice la volan

  • cand o sa citim despre demisia premierului?
    cred ca,ar fi mult mai corect sa demisioneze din functia de premier daca tot a anuntat ca vrea sa candideze la Presedentie.
    prin urmare asteptam ca dl.VIOREL VICTOR PONTA sa-si prezinte demisia inainte de a incepe campania pentru prezidentiale.

Adauga un comentariu