Actualitate

Prefectul Dan Carlan, a doua oara socru mic – FOTO, VIDEO

Publicat: 17 sept. 2015
1

@ Dan Carlan si-a maritat ieri fiica din prima casatorie, pe Alina Gabriela, cea care a gestionat la un moment dat afacerile familiei @ Cununia civila a fost oficiata de primarul Mihai Chirica @ Dupa ce ieri a avut loc si cununia religioasa, astazi e programata petrecerea de la restaurantul „La Castel”

Prefectul Dan Carlan si-a maritat ieri fiica din prima casatorie, pe Alina Gabriela, cel alaturi de care si-a legat destinul fiind Ovidiu Juverdeanu. Cei doi au o relatie deja de aproape un deceniu. Ce care le-a fost ofiter de stare civila a fost chiar primarul Mihai Chirica.

In ceea ce il priveste pe prefect, acesta a facut oficiile de gazda in randul invitatilor la cununia civila, care a avut loc in jurul amiezei. „E cea mai emotionanta zi din viata mea. Sa ai un copil si sa ajungi cu el in fata ofiterului de stare civila si dupa aceea in fata preotului pentru cununie este ca un moment de bilant, ca o implinire, ca o incheiere a unei misiuni, desi misiunea noastra ca parinti nu inceteaza niciodata. Sau poate inceteaza, in momentul acela care sper sa vina cat mai repede, cand voi fi si bunic. E un moment in care misiunea de parinte trece pe planul doi si sper sa fiu bunicul care sa se joace cu nepotelul pe genunchi. M-am implicat in partea care priveste invitatii mei. Detaliile legate de organizarea petrecerii, a toaletelor, a meniurilor si toate celelalte treburi, au fost in sarcina lor, pentru ca ei trebuie sa fie multumiti, impacati pentru ca se vor bucura de ele in functie de cat au fost de inspirate”, a declarat prefectul Dan Carlan.  

Click aici pentru a vedea imagini foto, video de la starea civila.

Ginerele prefectului nu a vrut sa declare prea multe, doar ca se simte implinit. „Socrul e super ok”, a declarat Ovidiu Juverdeanu. Nunta fiicei prefectului, Alina Gabriela, cu Ovidiu Juverdeanu, a marcat astazi atat cununia civila, cat si pe cea religioasa. Partea religioasa a evenimentului a avut loc la Biserica Vulpe de pe Sararie. Mirii, cele doua perechi de nasi si invitatii au avut parte de un moment special, avand invitat un cor. Mireasa, a carei rochie avea o trena de trei metri, a avut trei domnisoare de onoare, cele doua perechi de nasi avand lumanari galbene. Culorile aranjamentelor florale au fost simple si elegante, albe cu mov. La cununia religioasa a participat si directorul de programe din primarie, Cosmin Coman, impreuna cu noua sotie.
  
Petrecerea va avea loc astazi la Breazu

Petrecerea, care va avea loc astazi la restaurantul „La Castel”, se anunta una cu invitati alesi pe spranceana. In ceea ce-i priveste pe nas i- Florin si Mihaela Hozoc, o au ca angajata pe mireasa, la firma pe care o detine Florin Hozoc. Marius si Irina Stoian sunt cea de-a doua pereche de nasi. Marius Stoian este patronul firmei de consultanta Pro Ami’s Consulting. In perioada guvernarilor PDL, cand Dan Carlan a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul Ministerului Mediului si avea in atributii tocmai finantarea proiectelor de infrastructura din domeniu, respectiv retele de apa si canalizare, platforme colectare gunoi si nu numai, firmele lui Stoian au prosperat. Hozoc este un apropiat al secretarului de stat in economie, Maricel Popa, bun prieten cu Dan Carlan. Alina Gabriela, fata din prima casatorie a actualului prefect, a administrat o gradinita.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video de la cununia religioasa.
Adauga un comentariu